Η.Π.Α., εκλογές 3-11-2020. Δεν είχα σκοπό να γράψω ούτε μια λέξη, αλλά με ανησυχεί πολύ η απροκάλυπτη νοθεία, πρωτοφανής στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η άθλια, ανήθικη παρέμβαση του χαζαροσιωνιστικού τραπεζικού καρτέλ, υπέρ ενός 77χρονου ψυχασθενούς να τον φυτέψουν ως 46ο Πρόεδρο, μονό φυσιολογική δεν είναι!

Αυτό που φαίνεται, είναι σχεδόν ορατό ακόμα και με γυμνό μάτι, δείχνει μια βιασύνη των αόρατων εξουσιαστών να φτάσουν στο προσχεδιασμένο τέρμα τους που είναι η παγκόσμια σκλαβιά, δηλαδή ο εγκλεισμός 7,5 δις ψυχών που περπατούν στον πλανήτη, στην ΣΠΗΛΙΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ!

Η προσχεδιασμένη φτωχοποίηση κρατών και πολιτών, τελειώνει την όποια κοινωνική συνοχή απέμεινε, το ηθικό και την δύναμη των πολιτών, οι οποίοι κυριολεκτικά αδύναμοι μέσα σε ένα εχθρικό κράτος, να μην έχουν την δυνατότητα αντίδρασης και αντίστασης!

Το θέμα είναι τεράστιο για να αναλυθεί εντός δύο γραμμών, άλλωστε δεν είμαστε σε θέση να λάβουμε θέση ποιον θα επιθυμούσαμε για πρόεδρο μιας χώρας 300.000.000, όταν δεν μπορούμε να επιλέξουμε σωστά και να εκλέξουμε τον δικό μας πρωθυπουργό, μιας Ελλάδας των 10.000.000.

* Γράφει ο Χρήστος Τσιάρτας, Πρόεδρος του Κόμματος “Κίνημα Εθνικής Ανεξαρτησίας”

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!