Είμαι η Ρέα Καλογερογιάννη, συγγραφέας και μητέρα τριών παιδιών. Έχω σπουδάσει στο South Bank university στο τμήμα των civil engineering. Είμαι φοιτήτρια στο ΕΑΠ στο τμήμα Ελληνικός πολιτισμός και Ιστορία. Παλαιότερα διατηρούσα κατάστημα( κέντρο διασκέδασης) στα Νέα Φλογητά και παράλληλα είχα μεσιτικό γραφείο. Παρακολουθώ σεμινάρια σχετικά με την ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Έχω δύο πιστοποιήσεις στην εγκληματολογική έρευνα και ψυχολογία από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Ετοιμάζομαι να κάνω μεταπτυχιακό πάνω στην εγκληματολογία. Ασχολούμαι με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το CrossFit.

Είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη παράταξη του Ιωάννη Νασιούλα-Νέα Αρχη για την Θεσσαλονίκη. Ως δημοτική σύμβουλος θέλω πολύ να συμβάλω στο κομμάτι του πολιτισμού και στην ασφάλεια των πολιτών της. Θα εργαστώ για αυτό στο βαθμό που μπορώ καθώς η εγκληματικότητα θεωρώ πως έχει αυξηθεί και θα πρέπει να βρεθεί άμεση λύση για αυτό.

Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη με φυσική ομορφιά,λιμάνι και πολλά μνημεία. Πόλη, σύμβολο πολιτισμού, που πρέπει όμως σε ένα βαθμό να αναδειχτεί. Θα ήθελα μια Θεσσαλονίκη καθαρή και φωτεινή. Μια πόλη που θα επισκέπτονται Έλληνες και ξένοι τουρίστες για να θαυμάσουν τον πολιτισμό της και την ομορφιά της.

Written by

Ρέα ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ

Η Ρέα Καλογερογιάννη αρθρογραφεί στην Εφημερίδα ΑΡΙΣΤΕΙΑ. Είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης με τον Γιάννη Νασιούλα και την Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη. Γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1976 και μεγάλωσε στην Αμφιλοχία, μια κωμόπολη του Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Το 1994, τελειώνοντας το Λύκειο, φοίτησε για ένα χρόνο σε κολέγιο της Αθήνας, όπου και έδωσε εξετάσεις και εισήχθη σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας. Σπούδασε στο South Bank University του Λονδίνου στο τμήμα του Civil Engineering. Από το 2003 έως το 2008 διατηρούσε κατάστημα στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής ενώ παράλληλα εργάστηκε και ως μεσίτρια. Ανέκαθεν αγαπούσε την συγγραφή, από τα παιδικά της ακόμη χρόνια έγραφε στίχους και ιστορίες μυστηρίου. Τα τελευταία χρόνια, ασχολείται μόνο με τα βιβλία της και το μεγάλωμα των τριών παιδιών της.