henry kissinger

Το “The International” είναι το παγκοσμίου φήμης τραγούδι μάχης του σοσιαλιστικού εργατικού κινήματος. Η αγγλική έκδοση του αρχικά γαλλικού κειμένου έχει ως εξής:

«Ξυπνήστε, καταραμένοι από αυτήν τη γη, που εξακολουθούν να αναγκάζονται να λιμοκτονούν! (…) Στρατός σκλάβων, ξύπνα! (…) Λαοί, ακούστε τα σήματα! Στην τελική μάχη! Δεν υπάρχει υπέρτατο ον, ούτε Θεός, ούτε αυτοκράτορας ή βήμα για να μας σώσει. Για να μας βγάλει από τη δυστυχία μας, αυτό είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας. ”

Αυτή η έκκληση έγινε προς το διεθνές εργατικό κίνημα μετά τη βίαιη καταστολή της Παρισινής Κομμούνας τον Μάιο του 1871. Δεν έγινε στην κυρίαρχη «Ελίτ» των εκμεταλλευτών και των καταπιεστών.

Ωστόσο, είναι ακριβώς αυτή η λεγόμενη ελίτ που φαίνεται να χτυπάει στην τελευταία μάχη σήμερα, καθώς επιδιώκει να μειώσει τον πληθυσμό (ερήμωση) μέσω ενός υποχρεωτικού «μαζικού προστατευτικού εμβολιασμού». Η παθογόνος ή ακόμη και θανατηφόρος σύνθεση αυτού του εμβολίου, το οποίο θα περιέχει επίσης Nano-chips για τον έλεγχο της ανθρωπότητας, έχει ασφαλώς ήδη παρασκευαστεί στα μυστικά εργαστήρια του κόσμου.

Ακόμη και η ενεργή ευθανασία ηλικιωμένων και ασθενών συνανθρώπων μέσω ισχυρών υπνωτικών χαπιών και οπιούχων έχει ήδη θέσει αυτές τις σκοτεινές μορφές στο δρόμο τους. Ομοίως, μια παγκόσμια αναδιανομή του γενικού πλούτου από τα κάτω προς τα πάνω, από τους φτωχούς έως τους υπερ-πλούσιους. Πρέπει εμείς οι πολίτες αυτού του κόσμου, να θυμόμαστε αυτά τα σχέδια της “πυραμίδας”.

Δύο από αυτούς τους «παγκόσμιους πολίτες» που εμπλέκονται σε τέτοια απαίσια σχέδια είναι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και ο βραβευμένος με Νόμπελ Ειρήνης Χένρι Κίσινγκερ και ο πλούσιος επιχειρηματίας των ΗΠΑ και προστάτης των τεχνών Μπιλ Γκέιτς.

Πριν από περισσότερα από 50 χρόνια, ο Κίσινγκερ ήταν Υπουργός Εξωτερικών και επικεφαλής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ και συγγραφέας του «Εθνικού Μνημονίου Στρατηγικής Ασφάλειας 200 (NSSM 200)

«Σύμφωνα με το μνημόνιο, ο πληθυσμός θα πρέπει να είναι «η υψηλότερη προτεραιότητα στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ έναντι του Τρίτου Κόσμου», (…) επειδή «η οικονομία των ΗΠΑ χρειάζεται μεγάλες και αυξανόμενες ποσότητες πρώτων υλών από το εξωτερικό, ειδικά από τις λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες» (Eggert , W. (2003). Η προγραμματισμένη επιδημία AIDS – SARS και στρατιωτική γενετική έρευνα. Μόναχο, σελ. 64)

Σε ένα κομμάτι γνωμοδότησης για το «Wall Street Journal», ο Κίσινγκερ ζήτησε: «Ένα πρώτο βήμα για την ανάπτυξη« νέων τεχνικών και τεχνολογιών για τον έλεγχο των λοιμώξεων και κατάλληλων εμβολίων για μεγάλους πληθυσμούς ». (…) Σε ένα δεύτερο βήμα, το επίκεντρο πρέπει τώρα να είναι η «επούλωση των πληγών της παγκόσμιας οικονομίας». (αναφέρεται στο RT Deutsch https://de.rt.com/25kn)

Επομένως, οι πολίτες του κόσμου πρέπει – είτε θέλουν είτε όχι – να εμβολιαστούν και, επιπλέον, θα πρέπει να ελεγχθεί εάν έχουν συμμορφωθεί με αυτήν την υποχρέωση εμβολιασμού.

Ο κάτοχος του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης Kissinger αναφέρεται επίσης ως εγκληματίας πολέμου, επειδή, ως αρχιτέκτονας της επιθετικότητας των ΗΠΑ εναντίον του Βιετνάμ και άλλων μυστικών επιχειρήσεων της CIA, είναι υπεύθυνος για το θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων.

Ο Κίσινγκερ και το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς φαίνεται να συμφωνούν στο ζήτημα του «εμβολιασμού μαζικής προστασίας». Στις 31 Μαρτίου 2020, η “Washington Post” δημοσίευσε ένα άρθρο γνωμοδότησης του Γκέιτς στο οποίο περιγράφει το όραμά του για εμβολιασμό ανθρώπων σε όλο τον κόσμο:

«Για να τερματιστεί η ασθένεια, θα χρειαζόμαστε ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο. Εάν κάνουμε τα πάντα σωστά, θα μπορούσαμε να έχουμε ένα σε λιγότερο από 18 μήνες – για το γρηγορότερο που έχει αναπτυχθεί ποτέ ένα εμβόλιο.

Αλλά η δημιουργία εμβολίου είναι μόνο η μισή μάχη. Για να προστατεύσουμε τους Αμερικανούς και τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, θα πρέπει να κατασκευάσουμε δισεκατομμύρια δόσεις. (Χωρίς εμβόλιο, οι αναπτυσσόμενες χώρες διατρέχουν ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο από τις πλούσιες, επειδή είναι ακόμη πιο δύσκολο για αυτούς να κάνουν φυσική απόσταση και διακοπή λειτουργίας.)

Μπορούμε να ξεκινήσουμε τώρα χτίζοντας τις εγκαταστάσεις όπου θα γίνουν αυτά τα εμβόλια. Επειδή πολλοί από τους κορυφαίους υποψηφίους δημιουργούνται με μοναδικό εξοπλισμό, θα πρέπει να χτίσουμε εγκαταστάσεις για καθέναν από αυτούς, γνωρίζοντας ότι ορισμένοι δεν θα συνηθίσουν. Οι ιδιωτικές εταιρείες δεν μπορούν να αναλάβουν αυτόν τον κίνδυνο, αλλά η ομοσπονδιακή κυβέρνηση μπορεί. Είναι ένα υπέροχο σημάδι ότι η διοίκηση έκανε συμφωνίες αυτήν την εβδομάδα με τουλάχιστον δύο εταιρείες για να προετοιμαστούν για την παρασκευή εμβολίων. Ελπίζω να ακολουθήσουν περισσότερες προσφορές.

Το 2015, παρότρυνα τους παγκόσμιους ηγέτες σε μια συζήτηση TED να προετοιμαστούν για μια πανδημία με τον ίδιο τρόπο που προετοιμάζονται για τον πόλεμο – εκτελώντας προσομοιώσεις για να βρουν τις ρωγμές στο σύστημα. Όπως έχουμε δει φέτος, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Ωστόσο, εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν λάβουμε τις σωστές αποφάσεις τώρα, με γνώμονα την επιστήμη, τα δεδομένα και την εμπειρία των επαγγελματιών του ιατρικού τομέα, μπορούμε να σώσουμε ζωές και να επαναφέρουμε τη χώρα στη δουλειά”.

Στο σχέδιο της Ελίτ της Παγκοσμιοποίησης, το πρόγραμμα εμβολιασμού πάει χέρι με χέρι με τον στόχο μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού.

Αγορά Βιβλίου: Τα πενήντα χρόνια της ζωής μου (Δωρεάν Αποστολή)

Τα πενήντα χρόνια της ζωής μου. Πρίγκιπας Νικόλαος της Ελλάδος. Εκδόσεις Ελληνική Πρωτοπορία, 2018. Πρώτη Έκδοση: 1926. Διαστάσεις: 17Χ24. Σελ. 472. ISBN: 978-618-5383-19-0

€24.38