Η Nancy Pelosi και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κανονισμών, McGovern, αποκάλυψαν κάποιους κανόνες, οι οποίοι περιέχουν προτάσεις «εστιασμένες στο μέλλον», συμπεριλαμβανομένης της εξάλειψης των φύλων, όπως «πατέρας» , μητέρα, γιος και κόρη.

Αυτό το πακέτο, το οποίο θα εισαχθεί και θα ψηφιστεί μόλις συγκληθεί το νέο Κογκρέσο και θα περιλαμβάνει σαρωτικές μεταρρυθμίσεις δεοντολογίας.

Συγχρόνως “θα αυξάνει την ευθύνη για τον αμερικανικό λαό και θα καθιστά τη Βουλή των Αντιπροσώπων την πιο περιεκτική στην ιστορία”, δήλωσε η επιτροπή κανονισμού της Βουλής(ΗΠΑ).

Η Πελόζι είπε στη συνέχεια ότι «είναι ευχαριστημένη με τον πρόεδρο McGovern, για την παρουσίαση ενός πακέτου «οραματιστικών κανόνων», «ο οποίος αντικατοπτρίζει τις απόψεις και τις αξίες της ιστορικά διαφορετικής μας σοσιαλδημοκρατικής πλειοψηφίας».

Μέσα στις προτάσεις είναι η δημιουργία της «Επιτροπής Οικονομικών Διαφορών και Δικαιοσύνης στην Ανάπτυξη», η οποία θα απαιτήσει από το Κογκρέσο, να τιμήσει όλες τις ταυτότητες φύλου, αλλάζοντας τις αντωνυμίες και τις οικογενειακές σχέσεις, στους κανόνες του κοινοβουλευτικού σώματος, για να είναι ουδέτερη ως προς το φύλο.

Στην ρήτρα 8(γ-3) του κανόνα XXIII, οι όροι με το φύλο, όπως «πατέρας, μητέρα, γιος, κόρη, αδελφός, αδελφή, θείος, θεία, πρώτος ξάδελφος, ανιψιός, ανιψιά, σύζυγος, πεθερός, πεθερά, νύφη, κουνιάδα, πατριός, εγγονός ή εγγονή» θα αφαιρεθούν.

Έτσι, από το κείμενο του κανονισμού πρόκειται να απαλειφθούν όλες οι λέξεις που προσδιορίζουν το φύλο και να αντικατασταθούν με άλλες πιο ουδέτερες.

Η νέα τάξη πραγμάτων έρχεται καλπάζοντας.