Η πανδημική λευχαιμία, ο “καρκίνος του αίματος”, είναι το βαρύ τίμημα του καταχρηστικού εμβολιασμού και της καταχρηστικής φαρμακοληψίας, του υπερ-εμβολιασμού και της υπερ-φαρμακίας.

Ο 20ος αιώνας είναι ο μαύρος αιώνας για το ανθρώπινο ανοσοποιητικό: τα οικονομικά συμφέροντα που άρθρωσαν το σύγχρονο δυτικό επιστημονικό παράδειγμα αφήνουν στο διάβα τους καρκίνο και αυτοάνοσα.

Το ιπποκρατικό, το γαληνικό, καθώς και το ανατολικό ιατρικό παράδειγμα (κινέζικο, ιαπωνικό, ινδικό, αγιουρβέδα και γιουνάνι) συνεχίζουν να επιδεικνύουν 200% μεγαλύτερη ιασιμότητα στις γνωστές νόσους: αλλά όχι με την χρήση φαρμάκων, εμβολίων και χειρουργικών επεμβάσεων κάτω από το δέρμα και διαρρηγνύοντας την περιτονία.

Με την τροφή, τον τρόπο ζωής και τα φυσικά φάρμακα κράτησαν το ανοσοποιητικό σύστημα της ανθρωπότητας φίλο των ανθρώπων: που δεν ανταποκρίνεται εχθρικά προς την ύπαρξή τους, ως εκδίκηση των εξωγενών παρεμβάσεών τους στην κυτταρική πληροφορία.

Το ανθρώπινο ανοσοποιητικό είναι της τάξεως πολυπλοκότητας του σύμπαντος. Η δόκιμη επιστημονική μέθοδος είναι ακατάλληλη να θεμελιώσει ελέγξιμες σχέσεις αιτιότητας μεταξύ παρεμβάσεων στο ανθρώπινο ανοσοποιητικό και μακροπρόθεσμων συνεπειών.

Η επιστημονική μέθοδος καλύπτει μονάχα μικρό μέρος του επιστητού κόσμου. Ευτυχώς είναι ένα μόνον από τα γνωσιοαντιληπτικά παραδείγματα (cognitive paradigms) που μας παραδόθηκαν από τα παλιά και θα αναπτύξουμε στο μέλλον.

Η απάντηση της ζωής βρίσκεται στο πρόσωπο του ανθρώπου που αγαπά τους Ανθρώπους, τον Κόσμο και τον Θεό. Η πιθανοκρατική ισχύς των γνωστών φυσικών νόμων και η περιορισμένη εφαρμογή τους στο σύμπαν είναι πια γνωστές επιστημονικές αλήθειες. Η σχετική ισχύς του δεύτερου θερμοδυναμικού νόμου περιγράφει και το όριο της επιστημονικής γνώσης.

Μόνον η ανθρώπινη εμπειρία είναι καθολική και μπορεί να αντιληφθεί τα πάντα, κατ΄ εικόνα και καθ’ ομοίωση του Θεού: που έφτιαξε αυτόν τον ίδιο τον χρόνο, πριν την δημιουργία του φυσικού κόσμου από τον Λόγο του.: “και τους αιώνας εποίησεν” (Εβρ. 1,2).

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Originally posted 2020-12-27 15:36:47.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.