Η εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς είναι πράξη εσχάτης προδοσίας:

  • εκχωρεί δικαιώματα στην επικράτεια της Ελλάδος, αναγνωρίζοντας πως η Μακεδονία δεν είναι ελληνική επικράτεια στο σύνολό της,
  • στερεί το θεμελιώδες και συλλογικό δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών στην ανεμπόδιστη χρήση του ονόματος της Μακεδονίας, χωρίς έγκριση από ξένους,
  • αναγνωρίζει πως το όνομα της Μακεδονίας αναφέρεται στην επικράτεια, τον πληθυσμό και την γλώσσα των Σκοπίων.

Οι Τσίπρας, Κοτζιάς και Καμμένος πρέπει να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη για εσχάτη προδοσία, χρηματισμό και διακίνηση μαύρου χρήματος. Αν αποδειχθούν οι κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί δημόσια, η τιμωρία τους θα πρέπει να είναι παραδειγματική. Έτσι θα μπορούμε με άνεση να ξηλώσουμε την κατάπτυστη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ και να αποποιηθούμε όλων των ευθυνών στις οποίες μας δένει η υπογραφή Κοτζιά και η ψήφος των προθύμων της ελληνικής Βουλής.

Το στυλό με το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας υπέγραψε την θανατική καταδίκη της Μακεδονίας στη λίμνη, έγινε στιλέτο στα πλευρά της Ελλάδος. Αν θέλετε να δείτε τα σύνορα της Ελλάδος στην Λάρισα, με γεια σας με χαρά σας. Εμείς δεν θα πάρουμε.

*Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με την Δημοτική Παράταξη «Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη» (www.thessaloniki.plus). Είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας.

*Το άρθρο πρωτοδημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα METROSPORT της Κυριακής 20 Ιανουαρίου 2019.

 

Originally posted 2019-01-20 16:37:34.

Το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: