Το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ θέλει να κατεβάσει τον Μπιλ Γκέιτς για υποψήφιο των Δημοκρατικών στις επερχόμενες (ή στις επόμενες) εκλογές για Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Το πλήγμα που δέχθηκαν οι άνθρωποι του Γιάκομπ Ρότσιλντ στις ΗΠΑ με την χασούρα της Χίλαρι Κλίντον και την οικτρή παρουσία του Τζο Μπάιντεν τους οδηγεί στην επιλογή να τον κατεβάσουν στις ενδιάμεσες εκλογές το φθινόπωρο του 2020 όπως-όπως και μετά να τον στείλουν για απόσυρση.

ellinika hoaxes george soros (b)

Η επιλογή ενός γηραλέου ανδρός, με εικόνα ανθρώπου που πάσχει από άνοια, προφανή δυσκολία στην μνήμη, την εκφορά του λόγου και την έκφραση, έθεσε πολλούς ανεξάρτητους πολιτικούς παρατηρητές καθώς και πλείστους οπαδούς των Δημοκρατικών σε σοβαρές σκέψεις: το πιθανότερο είναι πως τον έβαλαν για να φάει όλη την στάχτη και μετά θα αλλάξουν άλογο.

Η γενικευμένη πολιτική χρηματοδοτήσεων του Μπιλ Γκέιτς σε διεθνή, ειδησεογραφικά πρακτορεία, όπως το BBC και το NBC Universal Media, ο ισχυρός ιδιοκτησιακός έλεγχος ναυαρχίδων της ενημέρωσης όπως οι New York Times από τον Τζωρτζ Σόρος, η απόκτηση της Liberation από τον Γιάκομπ Ρότσιλντ και ο ατσάλινος ιστός που εν γένει πλέκεται σε διεθνή και ημεδαπά ΜΜΕ στις ΗΠΑ συγκλίνουν στην λύση Γκέιτς για υποψήφιο Πρόεδρο της υπερδύναμης.

grecobooks -50%

Η στρατηγική του Βαθέος Κράτους των ΗΠΑ (της Καμπάλ) ήταν και παραμένει: Ο Τραμπ φέρνει τον θάνατο και την καταστροφή. Το κάψιμο των δασών πέρσι των καλοκαίρι, η οικτρά αποτυχημένη εφεύρεση του ξανθού κοριτσιού που μάχεται για το περιβάλλον, της βλοσυρής Γκρέτας, το “ο χάρος βγήκε παγανιά” για τον Νέο Κορονοϊό 2019, είναι κόλπα που εν τέλει δεν τους βγήκαν.

Ο Τραμπ φρόντισε να ξεδοντιάσει την Καμπάλ των ΗΠΑ μέσα στο ίδιο της το λαγούμι: συλλαμβάνοντας τον Τζέφρι Επστάιν και επιτρέποντας να έρθουν στο φως οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του παγκόσμιου δικτύου παιδικής κακοποίησης, ο νέος Πρόεδρος με το τρελό μαλλί και τους αφοπλιστικούς τρόπους έκανε μια ξεκάθαρη κίνηση συμβολισμών και ουσίας: “ο καιρός της Καμπάλ τελείωσε”.


IOANNIS NASIOULAS
Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης

Αγορά Βιβλίου: Πώς η Γερμανία κατέστρεψε τον Ελληνισμόν της Τουρκίας (Δωρεάν Αποστολή)

Πώς η Γερμανία κατέστρεψε τον Ελληνισμόν της Τουρκίας. Μιχαήλ Λ. Ροδάς. Πρώτη Έκδοση 1916. Πρόλογος στην παρούσα έκδοση: Ιωάννης Νασιούλας. Εκδόσεις Ελληνική Πρωτοπορία, 2019. Σελ. 118. ISBN: 978-618-5383-22-0

€12.72

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.