Στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, 500,000 χιλιάδες ευαισθητοποιημένων Ελλήνων πολιτών φώναξαν πως “η Μακεδονία είναι Ελλάδα από την σάρκα της Ελλάδος”. Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το “μαύρο” που έριξαν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, που άφησαν το πλήθος χωρίς δεδομένα και τηλεφωνικό σήμα. Αποτέλεσμα, να μην μπορεί να διαδοθεί από τα σύγχρονα κοινωνικά δίκτυα μέσω κινητού τηλεφώνου αυτό το μεγάλο γεγονός. Το “μαύρο” προδόθηκε πως ήταν κυβερνητική μεθόδευση, αφού η ΕΡΤ3, τα κρατικά και τα ιδιωτικά κανάλια δεν κάλυψαν την πάνδημη κινητοποίηση.

Οι ξένοι ιδιοκτήτες των ελλαδικών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας μπορούν να δικαιολογηθούν πως δεν ενδιαφέρονται να κάνουν έναν γιγάντιο τζίρο παρέχοντας δεδομένα κινητής τηλεφωνίας για live streaming και αποστολή φωτογραφιών. Μπορούν να δηλώσουν αδιάφοροι να ναυλώσουν δεκάδες επιπλέον δορυφόρους για να παράσχουν τηλεφωνικές ζεύξεις στο πλήθος που αναμένεται να ξεπεράσει το 1,000,000. Ίσως δεν τους ενδιαφέρουν τα χρήματα, στην περίπτωση αυτή.

Η κυβέρνηση των κυρίων Τσίπρα και Καμμένου, απέδειξε πως εχθρεύεται το πλήθος των Ελλήνων πατριωτών. Θα λείπουν από το Συλλαλητήριο. Όπως διαφημίζουν πως θα λείπουν και τα εξαπτέρυγά τους, που νοικιάστηκαν από άλλα κόμματα.

Όμως, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα είναι όλοι εκεί!

Originally posted 2018-02-04 12:20:46.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.