Μια συνέντευξη του αμερικανού προέδρου των ΗΠΑ, δεν είναι δυνατόν να μην «βγάλει» ειδήσεις.

Ο (ρεπουμπλικάνος) Τράμπ, δεν επιτέθηκε μόνο εναντίον του αντιπάλου του και υποψηφίου των δημοκρατικών, στις εκλογές του Νοεμβρίου, αλλά χτύπησε αλύπητα και το «βαθύ κράτος», των νεοταξιτών καμπαλιστών.

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Ένα από τα ποιο σημαντικά, ήταν πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, θεωρεί πως έχει κάνει πρόοδο, στο να εξαφανίσει τον «βάλτο» της Ουάσινγκτον, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ιστοσελίδα της δημοσιογράφου, η οποία πραγματοποίησε την συνέντευξη.

«Αν συνεχίσουμε έτσι, έχω την ευκαιρία να συντρίψω το Βαθύ Κράτος. Είναι μία σατανική ομάδα ανθρώπων. Δεν χρειάζεται να βρούμε πολλά πράγματα. Αυτό που έκαναν είναι πολύ διεφθαρμένο. Προσπάθησαν να ρίξουν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος τυγχάνει να είμαι εγώ», σημείωσε ο Τραμπ.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης, που προβλήθηκε από το global news, ο πρόεδρος Τράμπ, δήλωσε την πρόθεσή του, να διαλύσει το λεγόμενο «βαθύ κράτος», με τη βοήθεια, μεταξύ άλλων, του αναπληρωτή διευθυντή της εθνικής ασφάλειας, Richard Grenell.

Ο Τράμπ δήλωσε, ότι ο Γκρενέλ, πραγματοποίησε ότι δεν μπορούσαν να κάνουν ορισμένοι από τους πρώην αξιωματούχους της διοίκησής του, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες.

Τόνισε επίσης, στον γενικό εισαγγελέα, Γουίλιαμ Μπάρ και τον εισαγγελέα του τμήματος δικαιοσύνης, Τζον Ντάραμ, να «κάνουν το σωστό».

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Ο πρόεδρος Τράμπ, έκανε πιθανώς μια αναφορά, στην επιθυμία του, να δει το υπουργείο δικαιοσύνης, να ασκήσει κατηγορίες εναντίον πρώην αξιωματούχων, της κυβέρνησης Ομπάμα.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Τράμπ, κατηγόρησε πολλάκις, τον προκάτοχό του, Μπαράκ Ομπάμα, ότι προσπάθησε να τον βλάψει, κατά την διάρκεια της προεδρία του, αναφερόμενος επανειλημμένα σε αυτόν ως «Ομπαμαγκάτε».

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Αυτός ο άνθρωπός τώρα θέλει να κυβερνήσει; Να γίνει και πρόεδρος των ΗΠΑ; Με την μάσκα; Και θα “προστατέψει” τον λαό του;

Επίσης ο Τράμπ, έκανε αναφορά και στον «εκλεκτό» του «βαθέως κράτους», τον οποίο θα αντιμετωπίσει στις εκλογές του Νοεμβρίου, τον Μπάιντεν, λέγοντας ότι: «Αυτός δεν θυμάται τι έκανε χθες. Δεν μπορώ να βρω ένα θετικό για αυτόν τον άνθρωπο, δεν φημίζεται για την εξυπνάδα του».

Ο πρόεδρος, δήλωσε επίσης, ότι έχει τελειώσει την περίοδο δύο εβδομάδων, με θεραπεία, υδροξυχλωροκίνης λέγοντας «Είμαι ακόμα εδώ».

Και ελπίζουμε, αγαπητέ Ντόναλντ, να μείνεις (που αυτό είναι σίγουρο) και μετά τον Νοέμβριο.

Ο Αντώνης Παπαϊωάννου είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και συντάκτης της εφημερίδος ΑΡΙΣΤΕΙΑ.

Επιμελείται και παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή (Δευτέρα-Παρασκευή), στις 21:00, μέσα από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ.

Email επικοινωνίας nynkaiaei2013@gmail.com