Ανακοινώθηκαν σήμερα οι τρεις προγραμματικές αρχές της Δημοτικής Παράταξης «Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη», με επικεφαλής τον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Ιωάννη Νασιούλα.

Με σχετική ανάρτηση στον επίσημο ιστότοπο www.thessaloniki.plus, παρουσιάζονται οι τρεις προγραμματικές αρχές της δημοτικής κίνησης:

1. Ανθρώπινη Θεσσαλονίκη: «Θέλουμε μια ανθρώπινη Θεσσαλονίκη, που να νοιάζεται και να υποστηρίζει τις νέες και τους νέους, τους άνεργους, τους μικρούς επιχειρηματίες, τις μητέρες και τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη».
2. Πράσινη Θεσσαλονίκη: «Απαιτούμε μια καθαρή και πράσινη Θεσσαλονίκη, με λιγότερα αυτοκίνητα και ποιοτικότερο χώρο για τους ανθρώπους».
3. Κοινωνική Θεσσαλονίκη: «Επενδύουμε σε μια κοινωνική Θεσσαλονίκη, παραχωρώντας δωρεάν τα αχρησιμοποίητα δημοτικά ακίνητα στους δημιουργικούς πολίτες».

Σε σχετική δήλωσή του, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Ιωάννης Νασιούλας, τονίζει:

«Οι τρεις προγραμματικές μας αρχές είναι τα θεμέλια του πολιτικού μας οραματισμού για μια νέα Θεσσαλονίκη: ανθρώπινη, πράσινη, κοινωνική. Η καρδιά της πολιτικής μας κίνησης για την πρωτεύουσα της Μακεδονίας είναι με τους ανθρώπους, με το περιβάλλον και την κοινωνία μας που παλεύει με αξιοπρέπεια. Αυτούς αγαπούμε και γι αυτούς σχεδιάζουμε ένα καλύτερο μέλλον».