Καλώς ήρθατε στην στήλη “Κάθε Μέρα Μετράει” (#kathemerametrai) με τον Τραϊανό Νταβούτη. Όσοι παρατηρήσετε την κατάληξη του metrai, βλέπετε έναν συνδυασμό του ονομάτος με την μέθοδο καθημερινής βελτίωσης!

Σε αυτή την σειρά άρθρων, βίντεο και γραφιστικών απεικονίσεων θα μοιράζομαι γνώσεις, εμπειρίες, σκέψεις, ανησυχίες ως προς την βελτίωση του εαυτού μας και της καθημερινότητας της ζωής στην πόλη. Θα προσπαθώ να απαντώ σε ερωτήματα και θα δίνω το ζωντανό παράδειγμα σχετικά με το πώς η αλλαγή μπορεί επιτευχθεί με συνέπεια και επιμονή στην καθημερινότητά μας.

Αν ποτέ τύχει και με δείτε στον δρόμο να μιλάω σε μια κάμερα, με φόντο κάποιο χαρακτηριστικό τοπίο ή τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, μην διστάσετε να μου μιλήσετε και να μοιραστείτε τις απορίες σας. Δώστε χώρο στον εαυτό σας και αυτός θα σας ανταμείψει.

Κάθε Μέρα Μετράει.png

Αγαπήστε λοιπόν αυτό που κάνετε και δεν θα σας προδώσει πότε, δεν θα το παρατησετε και δεν μείνετε πότε από δυνάμεις! Κάθε μέρα που περνάει από την ζωή σας φεύγει και δεν θα επιστρέψει πότε, ο χρόνος σας είναι ότι πιο πολύτιμο έχετε.

Γι’αυτό να θυμάστε πως Κάθε Μέρα Μετράει!