Κάλεσμα για μαχητικό εκκλησιασμό απευθύνει ο Γιάννης Νασιούλας στις Ελληνίδες και τους Έλληνες της Θεσσαλονίκης: “Κυριακή 17 Μαΐου 2020 δίνουμε ένα μαχητικό, ένα πολιτικό, ένα πνευματικό παρών στις Εκκλησίες μας” σημειώνει ο Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη” και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Και συνεχίζει: “Δίνουμε παρών μαχητικό, γιατί δεν θα υποκύψουμε στις μεθοδεύσεις της Κοινωνικής Αποστασιοποίησης, της τρομοκράτησης και του ψεύδους. Δίνουμε παρόν πολιτικό, γιατί εμείς είμαστε οι υπερασπιστές των συνταγματικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας. Δίνουμε παρών πνευματικό, γιατί χωρίς ψυχή, είμαστε δούλοι των υπηρετών του σκότους”.

Αύριο Κυριακή 17 Μαΐου, σας περιμένω όλες και όλους να εκκλησιαστούμε μαζί στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά στις 9:00

Δημοσιεύτηκε από Ιωάννης Νασιούλας στις Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020

Η δημόσια τοποθέτηση του Γιάννη Νασιούλα καταλήγει: “Αν η πίστη σου, αν η Εκκλησία σου, αν ο Χριστός σου, ήταν όλα ασήμαντα, κανείς δεν θα σου τα στερούσε με σαθρές και ανυπόστατες υπεκφυγές. Τώρα γνωρίζεις ποιοι είναι αυτοί οι λύκοι που χρησιμοποιούν την αναμπουμπούλα για να θάψουν την πίστη σου, να διαλύσουν την Εκκλησία σου και να σε πάρουν από το χεράκι στην σκοτεινή τους Νέα Εποχή – Εκεί όπου θα σε έχουν μαντρωμένο, μόνο, φοβισμένο, δούλο και πειθήνιο, ασυνείδητο ανθρώπινο ράκος, χωρίς κριτική σκέψη, ζωντανή πνευματική ζωή, αυτοπεποίθηση, κοινωνικότητα, αγάπη, έρωτα, ζωή, φίλους, οικογένεια, παιδιά και ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Τώρα, τους γνωρίζεις.

Υπερασπίσου την πνευματική, την μικρή και την μεγάλη σου πατρίδα. Με τις πράξεις σου, θα τους νικήσεις. Πες ΟΧΙ στο σκοτάδι.

Βγες έξω και στάσου όρθιος απέναντί τους με την αλήθεια”.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!