Αναρτήθηκε σήμερα η ειδική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πολιτικά στελέχη, υποστηρικτές και εθελοντές της Δημοτικής Παράταξης του Ιωάννη Νασιούλα «Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη».

Στον επίσημο ιστότοπο της δημοτικής κίνησης www.thessaloniki.plus, υπάρχει πια διαθέσιμη η ιστοσελίδα με τίτλο «Έλα μαζί μας!», με το παρακάτω κείμενο:

«Θέλεις να βγεις κι εσύ μπροστά για την Θεσσαλονίκη; Να συμμετάσχεις στο ψηφοδέλτιο της Νέας Αρχής για την Θεσσαλονίκη, να ενισχύσεις τη φωνή μας ή να υποστηρίξεις τον πολιτικό μας αγώνα ως εθελοντής;
Στείλε τώρα το μήνυμά σου»!

Σε σχετική δήλωσή του, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Ιωάννης Νασιούλας, τονίζει:

«Η δημοτική μας κίνηση κοιτάει προς το μέλλον. Αν θέλουμε να φύγει το παλιό και να βγει μπροστά το νέο, τώρα είναι η ευκαιρία. Θέλω να πως στις νέες και στους νέους μας πως τους θέλω κοντά μου. Οι νέες και οι νέοι της Θεσσαλονίκης θα φέρουν την αλλαγή που όλοι ονειρευόμαστε. Οι νέες και οι νέοι της μεγάλης μας πόλης θα κάνουν το όραμα πράξη και θα αποκαταστήσουν την ζωή που στερηθήκαμε. Οι νέες και οι νέοι της Θεσσαλονίκης θα βρουν μια φιλόξενη ομάδα να τους περιμένει στη δημοτική μας κίνηση».