“Η οδός Αγγελάκη καίγεται στο λιοπύρι. Στην ψιχάλα, οι διερχόμενοι βρέχονται μέχρι να διασχίσουν το μήκος της. Τα πλήθη των επισκεπτών της ΔΕΘ, των ΚΕΠ, των θαμώνων στα καταστήματα, ταλαιπωρούνται υπό τον βασανιστικό ήλιο του Σεπτεμβρίου. Η απουσία σκιερών δένδρων στην οδό Αγγελάκη, που θα είναι ασφαλή και δεν θα δημιουργούν υπερβολική οργανική ρύπανση του πεζοδρόμου και του οδοστρώματος, αναδεικνύεται σε μια εξαιρετικά άστοχη παρέμβαση του Δήμου Θεσσαλονίκης”.

Αυτό δηλώνει ο Γιάννης Νασιούλας, επικεφαλής δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη” και συνεχίζει:

“Η φωτισμένη διάταξη των αιωνόβιων ελαιοδένδρων, δημιουργεί μια όμορφη αισθητική εικόνα το βράδυ. Όσο υπάρχει φως, η παρουσία τους είναι αισθητικά ελλειμματική και προσφέρουν ελάχιστη φυσική αναψυχή στους διερχόμενους.

Η παιδική αρρώστια των πολιτικών διοικήσεων είναι εμμονή στην επικοινωνιακή επικαιρότητα και στο φαίνεσθαι. Ο Δήμος της Θεσσαλονίκης -διοίκηση και δημότες- σημειώνει κόστος από αυτήν την συχνή πολιτική παθογένεια.

Στις Ελληνίδες και στους Έλληνες της Θεσσαλονίκης χρωστούμε ενεργητική εκπροσώπησή τους και συμβολή στην δημοκρατική διοίκηση της πόλης. Στον Δήμαρχο, Κωνσταντίνο Ζέρβα, δίκαιη κριτική και προτάσεις βελτίωσης. Στον εαυτό μας, ένα όραμα για την Θεσσαλονίκη, που θα μας γεμίζει με αισιοδοξία, ελπίδα και αυτοπεποίθηση”.

Originally posted 2020-09-20 00:44:20.