Καθαρές κουβέντες για την Θεσσαλονίκη

Μια Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη θα βάλει φωτιά παντού.

Θέλω να ξέρω αν όντως είναι κοντά στους 5.000 οι υπάλληλοι του Δήμου. Θέλω να ξέρω πού βρίσκονται και τι κάνουν. Θέλω να ξέρω τι δημοτική περιουσία έχει εκχωρήσει ο Δήμος στο κατοχικό Υπερταμείο και ποια ιερά μνημεία της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού μας. Θέλω να μετονομαστεί η οδός Εγνατίας σε Λεωφόρο Μακεδονίας. Θέλω να γίνει η Θεσσαλονίκη η Νο1 πόλη στις ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις. Και δεσμεύομαι πως θα παραχωρήσω όλη την αχρησιμοποίητη δημοτική ακίνητη περιουσία στους φορείς της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας.

Από την Θεσσαλονίκη, θα δείξουμε πως μια αληθινή και βιώσιμη αλλαγή είναι εφικτή για όλη την Ελλάδα. Έχουμε αξιοπρέπεια. Τώρα, έχουμε κι επιλογή.


*Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με την Δημοτική Παράταξη «Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη» (www.thessaloniki.plus). Είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας.

*Το άρθρο πρωτοδημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα METROSPORT της Κυριακής 10 Μαρτίου 2019

Originally posted 2019-03-11 16:06:55.

Το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error:
Αρέσει σε %d bloggers: