Ένα μήνα μετά τη κυβερνητική απαγόρευση του ελεύθερου εμπορίου, ακόμη ο Μητσοτάκης ΔΕΝ έχει αποζημιώσει τους αυτοαπασχολούμενους του λιανεμπορίου (μικρά καταστήματα) και των επιστημών (γιατρούς, νομικούς, οικονομολόγους και μηχανικούς)!

Ως και τη τέταρτη φάση του κόλπο γκρόσο “επιστρεπτέα προκαταβολή” έλαβαν χρήματα μόνο μεγαλέμποροι κι εταιρίες. Η συντριπτική πλειοψηφία των ελεύθερων επαγγελμάτων που είναι τα μικρά μαγαζιά και γραφεία ΔΕΝ έλαβαν ούτε 1 €!

Αγωνιούμε και μεις μαζί σας συνάδελφοι, και συμμεριζόμαστε τη δυστυχία και το άγχος σας, γι’ αυτό παρακολουθούμε βήμα βήμα το θέμα των Αποζημιώσεων Ειδικού Σκοπού που δεν μας δίνουν μέχρι τώρα για τη τρέχουσα καραντίνα.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη προσπαθεί να ρίξει έξω και να κλείσει κάθε ατομική επαγγελματική δραστηριότητα και να την αντικαταστήσει με μεγάλες αλυσίδες και πολυεθνικές εμπορίου και επιστήμης. Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου, για τις μικρές αγορές, τους λογιστές-φοροτεχνικούς, τους δικηγόρους, τους γιατρούς και τους μηχανικούς του ελεύθερου επαγγέλματος: πιέστε προς πάσα κατεύθυνση προσωπικά, συλλογικά, θεσμικά, ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΤΟΝ ΜΑ’Ι’Ο ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ! Οι ενέργειες τους δείχνουν ότι ΔΕΝ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!

Προωθείστε το κοινό αίτημα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ! ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ, 04/12/2020

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!