Έγινε και αυτό!

Τώρα πλέον μπορούμε να τα αναμένουμε όλα!

Το γνωστό νεοταξικό καμπαλιστικο κίνημα της παγκοσμιοποίησης «χτύπησε» και του τουίτερ του προέδρου Τράμπ (όπως το «αδερφάκι» του facebook, την τηλεοπτική μας εκπομπή και την ΑΡΙΣΤΕΙΑ).

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Η διεύθυνση του twitter, έβαλε μια ειδοποίηση, που καλεί τους χρήστες να «ενημερωθούν για τα γεγονότα», σε μια ανάρτηση του Τραμπ, σχετικά με τις επιστολικές ψήφους.

Η ειδοποίηση αυτή, με σύμβολο ένα θαυμαστικό μέσα σε κύκλο, με μπλε χρώμα, οδηγεί τους αναγνώστες, σε μια εταίρα σελίδα, όπου η συντακτική ομάδα του twitter, έχει προσθέσει άρθρα και «ειδήσεις», που έρχονται σε αντίθεση με τους προεδρικές δημοσιεύσεις.

Είναι ένα απίστευτο γεγονός.

Λογικά, δεν πρέπει να υπάρχει κάτι ανάλογο, στην παγκόσμια ιστορία (κομμουνιστική και καμπαλιστική, που είναι εντελώς αντιλαϊκή και αντιδημοκρατική)

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Το γεγονός της «διάψευσης» και της λογοκρισίας δεν έχει προηγούμενο.

Ο Τράμπ, κατηγόρησε άμεσα το twitter, ότι «παρεμβαίνει» στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, μετά την άνευ προηγουμένου κίνηση των «διαχειριστών(;;)» του, να «μαρκάρουν» δύο αναρτήσεις του προέδρου των ΗΠΑ ως παραπλανητικές.

Ο αγαπητός εις όλους μας Ντόναλντ, εξεμάνη κυριολεκτικώς.

Απάντησε με δύο φλογερές αναρτήσεις, όπου κατήγγειλε, ότι η διεύθυνση του ιστότοπου, απειλεί την «ελευθερία του λόγου», κάτι που «εγώ, ως πρόεδρος, δεν θα επιτρέψω να γίνει!».

«Καταπνίγουν εντελώς την ελευθερία του λόγου», πρόσθεσε, πληκτρολογώντας τις λέξεις «ελευθερία του λόγου» με κεφαλαία γράμματα για να προσθέσει περισσότερη έμφαση.

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Και ακόμη έχουμε “δρόμο”, έως τις εκλογές το Νοέμβριο.

Οπότε οι νεοταξίτες/κομμουνιστές της καμπάλα και τα ενεργούμενα τους έχουν πεδίο “χρόνου” και δόξης λαμπρό, να “δείξουν” το αποκρουστικό “πρόσωπό” τους.

Ο Αντώνης Παπαϊωάννου είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και συντάκτης της εφημερίδος ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Επιμελείται και παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή (Δευτέρα-Παρασκευή), στις 21:00, μέσα από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Email επικοινωνίας nynkaiaei2013@gmail.com