Καμπάνια οικονομικής υποστήριξης της δημοτικής παράταξης “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη” με επικεφαλής τον Ιωάννη Νασιούλα ξεκινάει από σήμερα. Ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης καλεί όλους τους φίλους και υποστηρικτές του συνδυασμού να συνδράμουν οικονομικά για την κάλυψη των εξόδων του προεκλογικού αγώνα:

“Καλώ τις φίλες και τους φίλους της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, καθώς και όσους πιστεύουν στο πρόσωπο και στην πολιτική μου, να μας υποστηρίξουν οικονομικά, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαϊου 2019.

Οι καταθέσεις σας μπορούν να γίνονται στον επίσημο τραπεζικό λογαρισμό του συνδυασμού μας σε ταμείο κάθε καταστήματος τράπεζας που λειτουργεί στην Ελλάδα. Θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας την Αστυνομική σας Ταυτότητα και μια Δήλωση Αποδοχής της Δωρεάς που θα σας στείλουμε εμείς, αφού επικοινωνήσετε μαζί μας στο yannis.nasioulas@gmail.com.

Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να καταθέτει ποσόν μέχρι τις 2.000 ευρώ (ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ).

Το χρηματικό απόθεμα που θα συλλεχθεί θα αξιοποιηθεί αποκλειστικά για την κάλυψη των νόμιμων προεκλογικών δαπανών.

Πλήρης καταγραφή και απολογισμός κάθε τραπεζικής και άλλης συναλλαγής του συνδυασμού ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ θα γίνει και θα είναι δημοσίως προσβάσιμος μέσω των διαδικασιών και της επίσημης διαδικτυακής πλατφόρμας του Υπουργείου Εσωτερικών: https://diafaneia.singularlogic.eu/diafaneiaportal/

Βασίζομαι στην υποστήριξή σας.

Γιάννης Νασιούλας, ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης”

Originally posted 2019-04-15 17:22:42.