Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, που πράττουν ότι καλύτερο μπορούν για την αποδόμηση της ιστορίας και των «μουτζούρωμα» ηρωικών μορφών.

Μετά το «μύθευμα» ντροπής, για τον Ιωάννη Καποδίστρια, σειρά πήρε ο αρχιστράτηγος Καραϊσκάκης.

Έτσι τιμούν οι δημοκρατικοί «καθηγητές» ιστορίας, τους ανθρώπους που θυσιάστηκαν;

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Ο Πρόεδρος Τράμπ πραγματοποίησε επίσκεψη, για την ημέρα μνήμης, σε ένα στρατιωτικό νεκροταφείο και ένα ιστορικό φρούριο όπου και απέτισε  φόρο τιμής.

“Στέκομαι μπροστά σας σε αυτό το ευγενές φρούριο της αμερικανικής ελευθερίας για να αποτίσω φόρο τιμής στις αθάνατες ψυχές που πολέμησαν και πέθαναν για να μας κρατήσουν ελεύθερους”, δήλωσε ο Τράμπ στο Εθνικό Μνημείο και ιστορικό ιερό, στη Βαλτιμόρη, καθώς η μπάντα ανέκρουσε τον εθνικό ύμνο.

Νωρίτερα, ο Τράμπ, κατά την παράδοση, τοποθέτησε  στεφάνι, στον Τάφο του Άγνωστου Στρατιώτη, στο εθνικό κοιμητήριο του Άρλινγκτον.

Η σύντομη τελετή τίμησε «εκείνους που έχουν πεθάνει, για το μεγάλο μας έθνος, ενώ υπηρετούσαν στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ», δήλωσε ο Λευκός Οίκος.

Κατά τη διάρκεια του πολέμου του 1812, Αμερικανοί στρατιώτες στο φρούριο, Fort McHenry, υπερασπίστηκαν τη Βαλτιμόρη από την επίθεση των Βρετανών.

Η ανύψωση μιας μεγάλης αμερικανικής σημαίας στο οχυρό ενέπνευσε το ποίημα που μετατράπηκε αργότερα σε εθνικό ύμνο.

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Έτσι τιμούν τους ήρωες τους.

Όχι με «εκδηλώσεις» παράτες και ανεβάζοντας στο διαδίκτυο ότι πιο «μιαρό» υπάρχει, για να ικανοποιήσουμε τους νεοταξίτες καμπαλιστές, που επιθυμούν ένα κόσμο χωρίς σύνορα και αξίες.

Ο (κομμουνιστής-παγκοσμιοποιητής) δήμαρχος της Βαλτιμόρης, Μπερνάρντ Γιάνγκ, επέκρινε την επίσκεψη του Τράμπ, στην πόλη του, εν μέσω της «γριπούλας», λέγοντας ότι ο πρόεδρος δεν δίνει καλό παράδειγμα (ευτυχώς το δίδουν οι νεοταξίτες της καμπάλα).

Και συνέχισε ο δήμαρχος, που ανήκει στους «δημοκρατικούς» (Γκέιτς-Σόρος-Ομπάμα κλπ), λέγοντας: «ότι, ο πρόεδρος Τράμπ, συνεχίζει τα μη απαραίτητα ταξίδια και στέλνει το λάθος μήνυμα στους κατοίκους μας».

Σε απάντηση, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου είπε: «Οι γενναίοι άνδρες και γυναίκες, που διατήρησαν τις ελευθερίες μας, για γενιές, δεν έμειναν σπίτι και ο πρόεδρος ετίμησε τη θυσία τους, επισκεπτόμενος ένα τόσο ιστορικό ορόσημο στην ιστορία του Έθνους μας».

Αυτός ο άνθρωπός τώρα θέλει να κυβερνήσει; Να γίνει και πρόεδρος των ΗΠΑ; Με την μάσκα; Και θα “προστατέψει” τον λαό του;

Ο Μπάιντεν (βγήκε ο καημενούλης από το σπίτι;) έκανε την πρώτη του «δημόσια» εμφάνιση, με «μασκούλα» στο πρόσωπο, μετά από δύο  μήνες (Αυτός ο άνθρωπός τώρα θέλει να κυβερνήσει; Να γίνει και πρόεδρος των ΗΠΑ; Με την μάσκα; Και έτσι θα “προστατέψει” τον λαό του;).

Ο πρώην αντιπρόεδρος  του Ομπάμα (ο «κοιμισμένος», ο sleepy Μπάιντεν), κατέθεσε στεφάνι σε ένα πάρκο βετεράνων κοντά στο σπίτι του (για να γυρίσει μάλλον γρήγορα πίσω) στο Ντέλαγουερ.

Ο Αντώνης Παπαϊωάννου είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και συντάκτης της εφημερίδος ΑΡΙΣΤΕΙΑ.

Επιμελείται και παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή (Δευτέρα-Παρασκευή), στις 21:00, μέσα από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ.

Email επικοινωνίας nynkaiaei2013@gmail.com