“Πώς γνωρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το όνομα της φερόμενης αυτουργού της απαγωγής στην Τούμπα”;

Αυτή την ερώτηση απευθύνει στον ΣΥΡΙΖΑ ο επικεφαλής δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη”, Γιάννης Νασιούλας. Αφορμή, απειλητικό δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, που επεδίωξε ανεπιτυχώς να διασκεδάσει την γενικευμένη εντύπωση πως η φερόμενη αυτουργός των αποτρόπαιων κακουργημάτων συνδέεται με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε μια απάντηση-καταπέλτη, ο Ιωάννης Νασιούλας τονίζει:

“Κατανοώ πως οι αφροί από το στόμα του ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Θεσσαλονίκης είναι και οι πολιτικά επιθανάτιοί του: Υποσχέθηκα πως θα συμβάλω στην πολιτική εξαφάνιση των πολιτικών πλασιέ των μεθοδεύσεων του Τζωρτζ Σόρος.

Βλέπουν την άσχημη πολιτική τους φάτσα στον καθρέφτη και τρομάζουν: οι υμνητές της προδοσίας της Μακεδονίας στους εχθρούς μας, της νομιμοποίησης και κερδοσκοπικής μεγαλεμπορίας των ναρκωτικών, τα παραπαίδια του Πάπα, οι πολύτιμοι κρίκοι του ξεπουλήματος της εθνικής περιουσίας στους ξένους κατακτητές μας, αυτοί και αυτές που τους βρωμάει η Θεσσαλονίκη, η Μακεδονία και κάθε τι ελληνικό.

Φίλες και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Θεσσαλονίκης, από το να παραγγέλετε άρθρα, στις εφημερίδες σας, που πουλάνε “Βου Μακεδονία” με το καντάρι, καλύτερα να συνηθίσετε στην ιδέα, πως οι Ελληνίδες και οι Έλληνες της Θεσσαλονίκης, θα σας στείλουν στην πολιτική χωματερή”.