Ολόκληρη η απομαγνητοφωνημένη τοποθέτηση του Ιωάννη Νασιούλα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης (Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019):

20190728_170453_0000.png

“Κύριε Πρόεδρε, Κυρίες και Κύριοι,

Αν «από Θεού άρξασθαι», τότε επιτρέψτε μου να θέσω το ζήτημα των προετοιμασιών για τον εορτασμό των Χριστουγέννων. Καλωσορίζω το γεγονός πως ξανά, μετά από πολλά χρόνια μαυρίλας, ακαλαισθησίας, ξινίλας και αντικοινωνικής κακότητας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης συνεορτάζει τα Χριστούγεννα με τις Ελληνίδες και τους Έλληνες της Θεσσαλονίκης που είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, με το πλήθος των ομοδόξων μας που θα βρίσκονται επισκέπτες στην πόλη όπου δίδαξε ο Απόστολος Παύλος και με τους πολλούς πια λαθρομετανάστες και πρόσφυγες με τους οποίους μας ενώνει η ίδια θρησκεία, ιδίως αυτούς που προέρχονται από την κατεστραμμένη από τους συμμάχους και κολλητούς μας Συρία.

Κύριε Δήμαρχε,

Η προετοιμασία του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι έγκαιρη και συγκροτημένη. Γνωρίζω το προσωπικό ενδιαφέρον σας και την καθημερινή σας έγνοια, ώστε εφέτος η πόλη μας να αφήσει πίσω της το απαίσιο, σκοτεινό, ξένο και τσαλακωμένο πρόσωπο του Σκρούτζ και να ξανακαλωσορίσει το φωτεινό, γλυκύ και ανθρώπινο πρόσωπο του Αγίου Βασιλείου.

Η εορτή των Χριστουγέννων είναι πνευματικό ορόσημο της Ορθόδοξης Εκκλησίας και στέκει υπενθύμιση όχι μόνον για την γέννηση του Ιησού Χριστού ως καθόλα ανθρώπου στον ιστορικό χρόνο, αλλά και αφορμή εσωτερικής προόδου με το βίωμα της ενσάρκωσης του Λόγου και Θεού. Σας προτρέπω να οργανώσετε μια δημόσια αισθητική και ένα περιεχόμενο εορτασμών που να μετριάζει τον άμετρο καταναλωτισμό, τον επιθετικό πανηδονισμό και να αναδεικνύει τόσο την θρησκευτική όσο και κοινωνική όψη της εορτής των Χριστουγέννων.

Στην πόλη μας, φιλοξενούνται πια δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, μεταξύ των οποίων χιλιάδες παιδιά και δυστυχώς πολλά ορφανά και ασυνόδευτα. Η ανέχεια και η δυστυχία τους έρχεται να υπενθυμίσει στους κατεστραμμένους και πάμφτωχους συνδημότες μας πως υπάρχουν και χειρότερα από το Μνημόνιο και την προδοσία της Μακεδονίας. Δείξτε, κύριε Δήμαρχε, σ’ αυτούς, τους Χριστούς της γειτονιάς, την ταυτότητα της πόλης μας: Προσφέρετέ τους προσοχή, χαμόγελο, γιορτινό φαγητό, δώρα για τα παιδιά και μια μεγάλη θερμή αγκαλιά.

Κύριε Πρόεδρε, Κυρίες και Κύριοι,

Ιδίως εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων, καταδικάζω με τον πλέον κάθετο τρόπο τα περιστατικά αυτοδικίας, χαιρέκακων προκλήσεων, προσβολής θρησκευτικών ευαισθησιών και επίδειξης εκδικητικού πνεύματος απέναντι σε λαθρομετανάστες και πρόσφυγες που εκόντες άκοντες βρίσκονται σήμερα στις γειτονιές μας.

Οι διοργανωτές των εκδηλώσεων μίσους, που ζήλωσαν τον ρόλο του ράμπο σουβλατζή, νομίζουν πως θα «καβαλήσουν» το μεγάλο πλήθος των Ελλήνων, που βλέπουν με τρόμο να διαμοιράζονται τα ιμάτια της χώρας μας από τους ξένους και τα ντόπια τσιράκια τους.
Κατασυκοφαντούν την κραυγή αγωνίας των Ελληνίδων και των Ελλήνων για κοινωνική συνοχή, κρατική ασφάλεια και εθνική δημογραφική βιωσιμότητα.

Σήμερα, οι τζάμπα μάγκες και οι σουβλατζίδες αναδεικνύονται στους πολυτιμότερους κολαούζους του περιθωριακού, αμερικανόδουλου ΣΥΡΙΖΑ, που ρουφιανεύει τους Έλληνες στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα και με κάθε ευκαιρία ως ξενοφοβικούς, αφιλόξενους και κακούς.

Καταδικάζω επίσης με τον πιο κάθετο τρόπο τις πρόσφατες δηλώσεις Μητροπολίτη της Εκκλησίας μας, που ενοχοποιεί ως μη-Έλληνες και μη-Χριστιανούς όσες και όσους βρέθηκαν να αντιμετωπίζουν στην αυλή και μεσ’ στα σπίτια τους το πρόβλημα της αθρόας εισβολής εξαθλιωμένων ξένων. Δεν είχε το ίδιο θάρρος να καταφερθεί ενάντια στα πολιτικά μηδενικά που μας κυβερνούν και κάνουν την χάρη στους ξένους πατρωνές τους, να ακυρώνουν τον θεσμό των συνόρων, να αναστέλλουν επιλεκτικά την φύλαξή τους και να νοικιάζουν σε ξένους τις πόλεις και τα χωριά μας με το αζημίωτο σαν μαύροι μεγαλομεσίτες.

Η αλήθεια είναι πως υποκατάσταση των Ελλήνων με λαθρομετανάστες είναι πολιτική επιλογή των κ. Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη. Σ΄αυτήν οφείλουν την πρωθυπουργική τους θέση.

Διακυβερνητικά, έχει αποφασισθεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να χρηματοδοτήσει την συντεταγμένη επαναπροώθηση, μονιμοποίηση και νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών στις χώρες εισόδου και κυρίως στην Ελλάδα και τα Σκόπια, στην νέα, «ενιαία» Μακεδονία.

Αυτός είναι και ο στρατηγικός σκοπός της δημιουργίας θέσης στην Κομισιόν με τον ευφάνταστο τίτλο “Προστασία του Ευρωπαϊκού τρόπου ζωής”. Ο τίτλος είναι πιασάρικος τόσο στους απελπισμένους νότιους, όσο και στους παραδοσιακά αφιλόξενους βόρειους Ευρωπαίους, καθώς και στους ακροδεξιούς νοσταλγούς του ναζισμού και του φασισμού.
Η εντολή είναι να εποικιστεί η Ελλάδα με λαθρομετανάστες και αυτή η τερατογένεση να χρηματοδοτηθεί από τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό και τον ΟΗΕ.

Ζήτησα και έλαβα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή την επίσημη αναφορά για τα ποσά που έχει διοχετεύσει η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Ελλάδα για την υποδοχή και φιλοξενία λαθρομεταναστών και προσφύγων. Από το 2015, στην Ελλάδα έχουν «πέσει» περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια ευρώ!

Καταθέτω την αναφορά στα πρακτικά.

Οι λαθραίοι ξένοι πρέπει να μεταχθούν πίσω στις πατρίδες τους. Οι πρόσφυγες πρέπει να διασπαρούν στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τους περισσότερους να εγκαθίστανται στις χώρες με το μεγαλύτερο κατά κεφαλήν Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν. Στον Δήμο Θεσσαλονίκης δεν θέλουμε εκδηλώσεις μίσους. Και δεν θα επιτρέψουμε καταχρηστικές συμπεριφορές ή τρομοκρατική βία από λαθρομετανάστες ή πρόσφυγες.

Αν ο Δήμος Θεσσαλονίκης επιλέξει να σφυρίζει αδιάφορα απέναντι στον βίαιο, επικίνδυνο και αντισυνταγματικό εποικισμό της πατρίδας και των πόλεών μας, η κοινωνία, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα του γυρίσουν την πλάτη. Μετά την τεχνητή πτώχευση και την προδοσία της Μακεδονίας, αυτή θα είναι η τρίτη μαχαιριά στο σώμα της Ελλάδας – ίσως και η θανατερή”.