IOANNIS NASIOULAS
Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης

Το δηλητηριώδες φρούτο της “Κοινωνικής Αποστασιοποίησης” (Social Distancing) ήρθε για να μείνει: είναι ένα εργαλείο για την μείωση των γεννήσεων και του παγκόσμιου πληθυσμού των ηλικιωμένων – ιδίως στην Γηραιά Ήπειρο και τον ανεπτυγμένο κόσμο.

Πρόκειται για μια έννοια που υιοθετήθηκε ύποπτα από τους πολιτικούς ηγέτες σε αρκετές χώρες και προβάλλεται επίμονα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του πανίσχυρου καρτέλ πίσω από την τρομοκράτηση για τον Νέο Κορονοϊό 2019. Μπροστά από τις κάμερες, αυτή η Καμπάλ εκπροσωπείται από τους Δημοκρατικούς των ΗΠΑ, τον Μπιλ Γκέιτς, τον Τζωρτζ Σόρος και τους παγκόσμιους διαύλους που ελέγχουν: CNN (ΗΠΑ), BBC (Μεγάλη Βρετανία), Microsoft, Google και Facebook.

ellinika hoaxes george soros (1)

Στην Ελλάδα και τα δύο κυβερνητικά κόμματα, καθώς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εφημερίδες, μεγάλοι ιστότοποι και κανάλια, κάνουν τον μεταφραστή του κυρίου Σωτήρη Τσιόδρα, αξιοποιώντας την παρουσία του στην καθημερινή συνέντευξη τύπου ως πρόφαση για την επιβολή της “Κοινωνικής Αποστασιοποίησης” ως μόνιμης κοινωνικής συμπεριφοράς.

Μαζί με την Κοινωνική Αποστασιοποίηση, επιβάλλεται με ραγδαίους ρυθμούς η ψηφιοποίηση όλων των δημοσίων και οικονομικών συναλλαγών, η επιβολή της νέας ηλεκτρονικής Κάρτας του Πολίτη, ενοποίηση των Μητρώων Πολιτών και Ασθενών (ιδίως ασθενησάντων από τον Νέο Κορονοϊό 2019), καθώς και σύντομα οι ψηφιακές εφαρμογές γεωπροσδιορισμού (παρακολούθησης) κάθε πολίτη με την πρόφαση της διατήρησης της δημόσιας υγείας.

Το μήνυμα είναι επίμονο και σαφές: “Μην πλησιάζεστε. Μην ακουμπιέστε. Όσοι παρακούτε τις συστάσεις κινδυνεύετε να πεθάνετε. Επίσης, όσοι παρακούτε τις συστάσεις είστε εγκληματίες”.

Σκοπός του εργαλείου της Κοινωνικής Αποστασιοποίησης είναι να καταστρέψει το Κοινωνικό Κεφάλαιο: το πολύτιμο ισοδύναμο της δημιουργίας, διατήρησης και ανάπτυξης κοινωνικών σχέσεων και κοινωνικών επαφών.

Απώτερος στόχος των μεγαλεμπόρων της ενημέρωσης, του τρόμου, των γενετικά τροποποιημένων τροφών, των βιοκτόνων, των φαρμάκων, των εμβολίων, των ασφαλίσεων ζωής και υγείας, καθώς και των ψηφιακών υπηρεσιών είναι η μείωση των γεννήσεων, η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού των ηλικιωμένων, η επισημοποίηση του εποικισμού των γηραιών χωρών του ανεπτυγμένου κόσμου με μετανάστες και λαθρομετανάστες, καθώς και ο εκτεταμένος έλεγχος της φυσικής κίνησης, του εντοπισμού, των συναλλαγών και των εκφράσεων κάθε φυσικού προσώπου.

Τα μέτρα γενικευμένου εγκλεισμού των ανθρώπων και ολικής αναστολής μεγάλων πεδίων της οικονομικής δραστηριότητας πλήττουν ανήκεστα τα άτομα, τα νοικοκυριά, τις ως πρότινος αυτάρκεις κοινότητες και τις εθνικές οικονομίες. Δεν πλήττουν τους μεγαλοπαράγοντες της Καμπάλ. Γι αυτούς, ο καιρός του γενικού κλειδώματος και της συστηματικής τρομοκράτησης φέρνει αλματώδη αύξηση στα κέρδη τους. Στόχος τους, η αύξηση αυτής της κερδοφορίας να μονιμοποιηθεί.


IOANNIS NASIOULAS
Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης

 

Αγορά Βιβλίου: Βίκτωρ Δούσμανης | Απομνημονεύματα (Δωρεάν Αποστολή)

Βίκτωρ Δούσμανης | Απομνημονεύματα – Ιστορικές σελίδες τας οποίας έζησα. Πρώτη Έκδοση 1946. Εκδόσεις Ελληνική Πρωτοπορία, 2020. Σελ 487. ISBN: 978-618-5383-25-1

€24,38

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.