Κωνσταντίνος Ξανθόπουλος: “Τι έχουν πει για μένα”

Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζεται το έργο που προσφέρεις. Ακόμα σημαντικότερο, όταν αυτό αναγνωρίζεται από ανθρώπους που βρίσκονται σε διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους και διαφορετικές κομματικές παρατάξεις. Αυτό είναι απόρροια της προσφοράς χωρίς προαπαιτούμενα. Παρακάτω ένα μικρό δείγμα των όσων έχουν πει για τον γράφοντα.

“Ο Κώστας Ξανθόπουλος είναι κεφάλαιο για την Θεσσαλονίκη” – Ιωάννης Νασιούλας, υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

“Κώστα μου σου έχω εμπιστοσύνη. Την βίλα Πετρίδη την αγαπάς όσο τίποτα άλλο” – Αθανάσιος Παπαναστασίου, Πρόεδρος Κέντρου Πολιτισμού Θεσσαλονίκης και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με τον Χρήστο Παπαστεργίου”.

“Εξαιρετική περίπτωση , εάν δεν ήταν ο Κώστας θα ήταν κλειστή η βίλα Πετρίδη” – Χρήστος Γρίμπας, Αντιπρόεδρος Κέντρου Πολιτισμού Θεσσαλονίκης και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Κατερίνα Νοτοπούλου.

“Σε ευχαριστώ για την παρουσία σου και την στήριξη σου…”  Γιώργος Εμμανουήλ Λαζαρίδης – Καλλιτεχνικός Διευθυντής Μεγάρου Μουσικής.

“Hello Kostas. Thanks for yesterday. We enjoyed a lot playing at villa Petridis. Thanks a lot, All the best” – Emmanuel Salvador, βιολιστής.

“Thank you very much!!” – Gulio De Padova, πιανίστας.

“θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον αξιότιμο κύριο Ξανθόπουλο με τον οποίο είχαμε άριστη συνεργασία και επικοινωνία καθ’όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στη Θεσσαλονίκη και κατά την προετοιμασία της παράστασης στο χώρο το προηγούμενο διάστημα, οπότε και επετεύχθη η πιο φιλόξενη υποδοχή τόσο για μας τους ίδιους όσο και για το κοινό” – Χριστέλλα Γκιζέλη, Μάριος Δαπέργολας, Μαρίνα Σταλιμέρου – Καλλιτέχνες.

“Εξαιρετικός συνεργάτης” – Κώστας Μακρυγιαννάκης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής Κέντρου Πολιτισμού Θεσσαλονίκης.

“Η βίλα Πετρίδη φιλοξένησε το ρεσιτάλ της Άννας μου με τον καλύτερο τρόπο. Άψογος οικοδεσπότης ο κ Κώστας Ξανθόπουλος. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ!!! – Δέσποινα Νικολαΐδου-Ταρπάγκου, Ιατρός Οφθαλμίατρος.

“Έδειξε την εξαιρετική ικανότητα και τον ζήλο που διακρίνουν τον σωστό υπάλληλο” – Στέλλα Κυριακάκη, Διευθύντρια 2ου Γ.Ε.Λ. Θεσσαλονίκης

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»
https://www.facebook.com/kostas.xanthopoulos.18

 

 

 

About Κώστας ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

author
Ο Κωνσταντίνος Ξανθόπουλος αρθρογραφεί για την Εφημερίδα ΑΡΙΣΤΕΙΑ. Είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης με τον Γιάννη Νασιούλα και την παράταξη "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη".

Το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: