Η Smartmatic, εταιρεία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, συνδέεται με τον Τζώρτζ Σόρος και έχει προμηθεύσει με εκλογικές μηχανές 16 Πολιτείες στης ΗΠΑ, περιλαμβανομένων των καθοριστικών για το αποτέλεσμα: Αριζόνα, Κολοράντο, Φλόριντα, Μίσιγκαν, Νεβάδα, Πενσυλβάνια και Βιρτζίνια.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2000 και ένας σύμβουλος του Ούγκο Τσάβεζ τοποθετήθηκε στον Διοικητικό της Συμβούλιο μεταξύ άλλων.

Πρόεδρος της Smartmatic είναι ο Λόρδος Μαρκ Μάλοχ-Μπράουν (Mark Malloch-Brown), που έχει θέση στην Βρετανική Βουλή των Λόρδων και… στο Διοικητικό Συμβούλιο των Ιδρυμάτων Ανοικτής Κοινωνίας του Τζωρτζ Σόρος. Πρωτύτερα, διετέλεσε Αντι-Πρόεδρος Επενδυτικών Ταμείων του Τζώρτζ Σόρος, καθώς και Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, όταν εργαζόταν ως Επιτελάρχης του Κόφι Ανάν.

Οι αποκαλύψεις των Wikileaks

Έγγραφα είδαν το φως της δημοσιότητας, μέσα από τα Wikilieaks, τεκμηριώνοντας πως οι μηχανές της Smartmatic χρησιμοποιήθηκαν για να κλέψουν τις εκλογές του 2004 στην Βενεζουέλα, υπέρ του Αριστερού υποψηφίου Ούγκο Τσάβεζ.

Η εταιρεία εμφανίστηκε από το πουθενά και άρπαξε ένα συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων για την εκλογική διαδικασία που εν τέλει επαναβεβαίωσε την εξουσία του Τσάβεζ.

Οι ιδιοκτήτες της Smartmatic εκτέθηκαν τον Ιούνιο του 2004 από δημοσιογράφους, κατηγορούμενοι πως είχαν λάβει 200.000 δολάρια ως επένδυση από… την Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας και ένα κοινοπρακτικός της επενδυτικό σχήμα επ’ ονόματι FONCREI – έναν οργανισμό του Τσάβεζ.

Και εγένετο Dominion

Στις πολύκροτες προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου 2020 στις ΗΠΑ, μάθαμε όλοι το όνομα της εταιρείας που παρείχε την εκλογική τεχνολογία: Dominion Voting Systems.

Η τεχνολογία των μηχανημάτων της Dominion αγοράστηκε από την Smartmatic, μέσω της θυγατρικής της Sequoia!

Η Dominion αρνείται την σχέση, αν και επέτρεψε στην Smartmatic να διαθέτει εμπορικά την πατενταρισμένη τεχνολογία της εκεί όπου η Dominion δεν παρείχε της υπηρεσίες της.

Η τεχνολογία της Dominion βρέθηκε να χρησιμοποιείται στις Πολιτείες της Αριζόνα, Τζώρτζια, Μίσιγκαν, Νεβάδα, Βόρεια Καρολίνα και Πενσυλβάνια: Ναι, πρόκειται για τις Πολιτείες κλειδιά, όπου διαδραματίστηκε η πιο περίεργη ανατροπή το βράδυ των εκλογών, με τον Πρόεδρο Τραμπ να νικάει καθαρά στις κάλπες και τα χαράματα να ανατρέπεται παντού το αποτέλεσμα με δεκάδες χιλιάδες επιστολικές ψήφους (μερικές φορές και κοντά στο 100%) υπέρ του Μπάιντεν!

Υποστηρίξτε μας με μια δωρεά

Originally posted 2020-11-16 09:46:53.