Ακραία στοιχεία που μας κυβερνούν και άνθρωποι που επιδοτούνται πολιτικά από σκοτεινούς ξένους θέλουν να οδηγήσουν την Ελλάδα σε μια μαύρη ανταλλαγή πληθυσμών. Για την Θεσσαλονίκη, οι επίδοξοι συνεχιστές του κου Μπουτάρη, θέλουν να καταληφθεί το υποβαθμισμένο κέντρο από λαθρομετανάστες που ως σήμερα φιλοξενούνταν σε δομές εκτός του πολεοδομικού συγκροτήματος. Είναι οι ίδιοι μακάβριοι τύποι, που εδώ και 8 χρόνια επιδοτούν πολιτικά το λαθρεμπόριο, έχοντας δέσει τα χέρια της Δημοτικής Αστυνομίας.

Η ανταλλαγή πληθυσμών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα δηλητηριάσει τον αστικό ιστό και θα αφήσει την κοινωνία της ημιθανή. Οι ξένοι επιδοτούν με τεράστια ποσά την προσφορά στέγης για τους καταταλαιπωρημένους λαθρομετανάστες, επιδιώκοντας να τους επιβάλουν ως μόνιμους και νόμιμους πολίτες στους Έλληνες. Οι γιγαντιαίες επιδοτήσεις από ξένα κέντρα θα κάνουν το βίο αβίωτο στο κέντρο της πόλης για τους φτωχούς Έλληνες.

Η σαλαμοποίηση της ελληνικής κοινωνίας στην Θεσσαλονίκη προχωράει με υπόγειο τρόπο. Η μαύρη παρακαταθήκη του κου Μπουτάρη φαίνεται πως αρέσει στους κομματικά τοποθετημένους υποψηφίους. Δεν αρέσει όμως στις Ελληνίδες και στους Έλληνες.

Ioannis Nasioulas candidate Mayor Thessaloniki


*Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με την Δημοτική Παράταξη «Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη» (www.thessaloniki.plus). Είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας.

*Το άρθρο πρωτοδημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα METROSPORT, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.