“Λύνεται σήμερα ένα πρόβλημα που αναστάτωσε εκατοντάδες οικογένειες: εξασφαλίστηκαν δύο αίθουσες του 13ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης για να φιλοξενήσουν νήπια όμορου Νηπιαγωγείου.

Ακυρώνεται έτσι η αναγκαστική λύση εγκατάστασης προκατασκευασμένων οικίσκων (KIBO) στον πολύτιμο αύλειο χώρο του Δημοτικού, που λειτουργεί και ως πλατεία – πνεύμονας κοινωνικής εγγύτητας για την περιοχή.

Εκτείνω τα συγχαρητήριά μου στον Διευθυντή του 13ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης κο Ελισσαίο Θεοδοσίου για την κοινωνικά ευαίσθητη και παιδαγωγικά αλληλέγγυα ανταπόκρισή του. Συγχαρητήρια αξίζουν στην Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης κα Δήμητρα Ακριτίδου που πάσχισε για το καλύτερο.

Τίποτε δεν θα είχε γίνει εφικτό, χωρίς την επίμονη και συγκροτημένη προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, στο αίτημα για αρωγή του οποίου ανταποκρίθηκα όσο μπορούσα”.

Αυτή είναι η δημόσια ανάρτηση του Επικεφαλής Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη” Δρος Ιωάννη Νασιούλα, που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα. Το ζήτημα στέγασης των επιπλέον νηπίων του 9ου Νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης απασχόλησε δεκάδες οικογένειες και τις υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η λύση των Kibo απομακρύνεται, με παρέμβαση του Ιωάννη Νασιούλα, προς όφελος ενός πνεύμονα εκπαιδευτικής και κοινωνικής ανάπτυξης, πολύτιμου για την περιοχή.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!