Κυριακή, μπορούμε να σταματήσουμε ή να αρχίσουμε το μέλλον μας!
Την Κυριακή 26 Μαΐου ψηφίζουμε και  για την Θεσσαλονίκη μας.

Εάν αρκετές δημοσκοπήσεις μας έδωσαν υπόψη τις τελευταίες ημέρες, αν η νίκη είναι δυνατή, δεν είναι βέβαιο. Θα εξαρτηθεί μόνο από την κινητοποίηση των ψηφοφόρων! Και γι ‘αυτό σας ζητάμε να πείσετε όλους τους συγγενείς και τους φίλου σας να ψηφίσουν, απλά καλώντας τους, στέλνοντάς τους ένα μήνυμα ή απλά στέλνοντας ένα μήνυμα στο  ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να κερδίσουμε το μέλλον της Θεσσαλονίκη  που θέλουμε να οικοδομήσουμε με όλους τους ευρωπαίους συμμάχους μας, αλλά και να σταματήσουμε την καταστρεπτική πολιτική του σήμερα.

Καμία αποχή που δεν ρυθμίζει το σύστημα, ούτε αποχή από τις  λίστες: μην καταστρέψουμε τη φωνή μας!

Έχουμε μόνο μία ημέρα, έναν γύρο, μία ψήφο για να νικήσουμε μαζί  με την Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη.

Βασιζόμαστε σε εμάς.

About Γεώργιος ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

author
Ο Γεώργιος Αλεξόπουλος αρθρογραφεί στην Εφημερίδα ΑΡΙΣΤΕΙΑ. Γεννήθηκε την Πάτρα το 1984. Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιου Πατρών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος MBA στις νέες αρχές Διοίκησης Επιχειρήσεων, του ιδίου τμήματος με εξειδίκευση την Διεθνοποίηση των Επιχειρήσεων. Είναι κάτοχος πτυχίου τεχνολόγου πολιτικού μηχανικού έργων υποδομής. Έχει δημοσιεύσει ερευνητικά άρθρα στα καταλογραφημένα επιστημονικά περιοδικά με κριτές: Journal of Investment Management and Financial Innovations, Macmillan Palgrave Publishers. Οι τομείς του ερευνητικού ενδιαφέροντος περιλαμβάνουν την Κοινωνική Οικονομία, την Εταιρική Διακυβέρνηση, την Οικονομική Οικονομετρία και τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις. Έχει παρουσιάσει πολλά εθνικά συνέδρια σχετικά με τον τραπεζικό φόρο και τη διάρθρωση του κεφαλαίου. Στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας δραστηριοποιείται από το 2017 με την ιδιότητα του σαν Researcher at Social Economy Observatory, Greece στο οποίο είναι Responsible Individual development researcher of a development of new models corporate governance study between social enterprises, and development researcher of econometric models of Internationals Credit Flow measurement developed through the Social Economy

Το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: