Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει η υπόθεση οίκου ευγηρίας στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη. Αυτό γιατί όπως αναφέρεται 24 ηλικιωμένοι που δέχθηκαν εμβόλιο mRNA για τον κορωνοϊό πέθαναν μετά την λήψη του.

Όπως αναφέρει το Ron Paul Institute, τα πράγματα πήγαιναν καλά στο γηροκομείο St. Anthony στο Auburn της Νέας Υόρκης.

Μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου δεν είχε αναφερθεί κανένας θάνατος από κορωνοϊό στους ένοικους του γηροκομείου. Οι θάνατοι ξεκίνησαν μετά τις 29 Δεκεμβρίου και πιο συγκεκριμένα 7 ημέρες ακριβώς αφότου οι ηλικιωμένοι άρχισαν να κάνουν μαζικά εμβόλια mRNA.

Σε μια περίοδο δύο εβδομάδων μετά τις 29 Δεκεμβρίου,  24 ηλικιωμένοι ασθένησαν από κορωνοϊό και πέθαναν, στο γηροκομείο που έχει θέσεις για 300 άτομα.

«Οι εμβολιασμοί στο γηροκομείο του St. Anthony ξεκίνησαν στις 22 Δεκεμβρίου. Μέχρι στιγμής έχουν εμβολιαστεί 193 ηλικιωμένοι (περί των 80% των ενοίκων) και 113 εργαζόμενοι έχουν εμβολιαστεί.

Το προσωπικό του γηροκομείου θα προχωρήσει στον εμβολιασμό και των υπολοίπων στις 12 Ιανουαρίου. Από τους 24 που έχασαν τη ζωή τους, οι 21 πέθαναν μέσα στο γηροκομείο και οι τρεις στο νοσοκομείο. Παράλληλα 137 ακόμη άτομα στο γηροκομείο έχουν μολυνθεί από κορωνοϊό από τότε ου ξεκίνησε η εξάπλωσή του σε αυτό», σημειώνει το syracuse.com.

Πρόκειται για τυχαίο γεγονός ότι τα κρούσματα και οι θάνατοι συνέπεσαν με τον εμβολιασμό των ηλικιωμένων ή όχι; Προς τα παρόν δεν υπάρχουν απαντήσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!