«Πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρις», η καθημερινή τηλεοπτική μας εκπομπή (στις 21:00) δικαιώθηκε «πικράν».

Σε τηλεοπτικό δίκτυο «μίλησε», ο ΥΠΕΞ, Τσαβούσογλου και μας ενημέρωσε, πως «η συμφωνία Ελλάδας και Ιταλίας, δικαιώνει τις τουρκικές θέσεις, γιατί από μόνη της η Ελλάδα, δεν έδωσε «πλήρη επήρεια», στα νησιά του Ιονίου(τεράστιο διπλωματικό ατόπημα)».

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Κοινώς, αρχίζουμε και βρίσκουμε άμεσα μπροστά μας τα «απόνερα της μεγάλης επιτυχίας», του να ανακηρύξουμε ΑΟΖ(αλλά με λάθος τρόπο).

Τι εννοεί ο ισλαμιστής υπουργός;

Στη συμφωνία, για την ΑΟΖ, με την Ιταλία, η Ελλάδα σε  κάποια  νησιά δεν έδωσε πλήρη επήρεια στα νησιά αυτά.

«Αυτό είναι θετικό για εμάς, είπε ο «ταξικός αδερφός» Τσαβούσογλου και μας δίνει δίκαιο, για το μνημόνιο κατανόησης, που υπογράψαμε με τη Λιβύη, του Σάρατζ. Η Τουρκία με τη Λιβύη, ενδέχεται να υπογράψουμε νέες συμφωνίες και να κάνουμε επιπλέον βήματα, έτσι ώστε να κάνουμε έρευνες και γεωτρήσεις στην υφαλοκρηπίδα τους».

Κοινώς από αυτά που αναφέρει, μάλλον θα λάβουν και ως δώρο(;) και την λυβική ΑΟΖ.

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Η εκπομπή (με τον Αντώνη Παπαϊωάννου και η ΑΡΙΣΤΕΙΑ) από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης, της συμφωνίας με την Ιταλία, είχε έγκαιρα αναφέρει πως παραδόθηκε εθνική κυριαρχία στους Ιταλούς και το μοντέλο αυτό θα χρησιμοποιηθεί και για τον ορισμό θαλασσίων ζωνών με την Τουρκία και την Αίγυπτο (στις 18/6/20).

Αίγυπτος και Τουρκία «ενοχλούνται», ειδικά από την «πλήρη επήρεια» του Καστελόριζου, που “λέμε εμείς ότι έχει,”, βάση του UNCLOS, οπότε ας είμεθα «καλά παιδιά» και ας «δώσουμε κάτι».

Να μην «κοιτάμε» μόνο τα εθνικά μας συμφέροντα. Αλίμονο τώρα!!!

Να «βολέψουμε» καλύτερα τους άλλους, που «κοιτάνε», μόνο τα δικά τους, άρα δεν είναι συνεργάσιμοι και δημοκράτες, όπως εμείς.

Ο Αντώνης Παπαϊωάννου είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και Aρχισυντάκτης της εφημερίδος ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Επιμελείται και παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή (Δευτέρα-Παρασκευή), στις 21:00, μέσα από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Email επικοινωνίας nynkaiaei2013@gmail.com