Με βαριές καταγγελίες, προσέρχεται ο Ιωάννης Νασιούλας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

20190728_170453_0000.png

Αυτή την Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 με ώρα έναρξης τις 18:00, λαμβάνει χώρα ειδική συνεδρίαση του ΔΣ με θέμα ημερησίας διατάξεως τις εκλογές στην ΚΕΔΕ, όμως εξελίξεις των τελευταίων ημερών αναμένεται να δημιουργήσουν σάλο.

Ο λόγος για την υλοποίηση του Σχεδίου Σόρος, που αποκάλυψε στην Εφημερίδα ΑΡΙΣΤΕΙΑ με άρθρο του ήδη από τον Ιούνιο του 2018 ο Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη”, Γιάννης Νασιούλας. Η μεθόδευση για την υπαγωγή της (Βορείου) Ελλάδος στον Ευρωπαϊκό Βαλκανικό Χώρο, για τον οποίο μας μίλησε ο “άνθρωπος της Νέας Εποχής” Αλέξης Τσίπρας στις Πρέσπες, παίρνει σάρκα και οστά επί κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη και Νέας Δημοκρατίας.

Η προετοιμασία των Ελλήνων με συστηματική πλύση εγκεφάλου για την ένταξη της Ελλάδος στην Βαλκανική Οικονομική Ένωση φαίνεται πως κλιμακώνεται στην Θεσσαλονίκη και εμφιλοχώρησε ήδη μέσα στο επίσημο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα.

“Θέλουν να εκπαιδεύσουν την νέα γενιά με την ιδέα πως η Ελλάδα οφείλει να ενταχθεί στην Βαλκανική Οικονομική Ένωση και ‘πως θα έχει οφέλη’. Οι καταγγελίες των γονέων, κηδεμόνων, δημοτών του Δήμου Θεσσαλονίκης που φθάνουν στο γραφείο της παράταξης μου δεν μου επιτρέπουν να μείνω σιωπηλός. Αν ξεκίνησαν να εκπαιδεύουν τα παιδιά μας στα σχολεία για να μάθουν απέξω κι ανακατωτά το ποίημα που έχει γράψει ο Τζώρτζ Σόρος για αυτά, θα βρουν απέναντί τους εύλογη και καλά αρθρωμένη λαϊκή αντίδραση”, σημειώνει ο Γιάννης Νασιούλας. “Την Δευτέρα, θα κληθούν να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους”, καταλήγει.