“Με ναυλωμένα λεωφορεία συρρέουν κατασυγκινημένοι χιλιάδες Μακεδόνες στην Solun (στα ελληνικά, Θεσσαλονίκη) για την ομιλία του μεγάλου ηγέτη Αλέξη Τσίπρα.

Έρχονται για να διατρανώσουν την Μακεδονικότητα της αποκαλούμενης Βόρειας Ελλάδας, την οποία κατέλαβαν οι Έλληνες με δόλια μέσα: πρώτα, στέλνοντας κατασκόπους και δολοφόνους των οποίων τα αγάλματα ακόμα να εξαφανίσουν από τον δημόσιο χώρο, όπως του διαβόητου Παύλου Μελά. Κατόπιν, κάνοντας γενοκτονία των υπερήφανων Μακεδόνων, που βγήκαν στα βουνά και στο αντάρτικο δίπλα στους Έλληνες κομμουνιστές, για να δημιουργήσουν την μία και μοναδική Δημοκρατία της Μακεδονίας – μια δημοκρατία της αλληλεγγύης των λαών, όπου Έλληνες και Μακεδόνες θα μπορούσαν να ζήσουν ειρηνικοί και ενωμένοι.

Ο φωτεινός διεθνής ηγέτης, ο Αλέξης Τσίπρας, διαβεβαίωσε τους Μακεδόνες: “Δεν είστε οι μόνοι που έχετε δικαίωμα στην κληρονομιά του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Όμως, είστε Μακεδόνες. Η γλώσσα σας είναι η Μακεδονική. Τα προϊόντα που παράγετε είναι μακεδονικά. Η χώρα σας είναι Μακεδονία και αυτό δεν παραγράφεται”. Πράγματι, κάποιοι επιστήμονες υποστηρίζουν πως ο Αλέξανδρος ο Μακεδών και η οικογένειά του ίσως να ομιλούσαν και ελληνικά. Αυτό δεν στερεί τίποτα από την ένδοξη καταγωγή του υπερήφανου Μακεδονικού λαού, που χιλιάδες χρόνια τώρα καταπιέζεται από τους ιμπεριαλιστές και αιμοβόρους Έλληνες. Η κατοχή της Μακεδονίας του Αιγαίου από τους Έλληνες, στερεί τους Μακεδόνες από τον φυσικό τους χώρο: την νότια Μακεδονία και την φυσική τους πρωτεύουσα – την Solun (αυτήν που οι Έλληνες καταχρηστικά ονομάζουν Θεσσαλονίκη)”.

Η ιστορία του μέλλοντος θα επιπέσει στα κεφάλια μας ως φάρσα ή ως τραγωδία. Ο βαθμός συνήθειάς μας στην προδοσία θα καθορίσει τον τρόπο της αυτοκτονίας μας ως έθνους. Το παραπάνω σατυρικό κείμενο είναι φανταστικό αλλά τα στοιχεία που το συνθέτουν είναι κάθε άλλο παρά ψευδή: είναι η μαύρη πολιτική παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα.

Ελληνίδες και Έλληνες, ξεσηκωθείτε!

Μία Μακεδονία υπάρχει και αυτή τελειώνει εκεί όπου τελειώνουν τα σύνορα της Ελλάδος. Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική. Το ελληνικό όνομα της Μακεδονίας δεν εκχωρείται σε ξένους για καμμία χρήση. Οι Έλληνες δεν δεσμεύονται από το προσύμφωνο ή την ενδεχόμενη κύρωση της προδοτικής συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ.


Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την δημοτική παράταξη «Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη» (www.thessaloniki.plus)

Originally posted 2018-12-13 08:57:21.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.