Ο Μπάιντεν προέβλεψε ότι ο στρατός θα «συνοδεύσει» τον Τράμπ, από τον Λευκό Οίκο, σε περίπτωση που ο πρόεδρος χάσει τις εκλογές του Νοεμβρίου, αλλά αρνηθεί να παραιτηθεί από το αξίωμα.

Ο Μπάιντεν, μιλώντας στον Trevor Noah της Daily Show, είπε ότι η μεγαλύτερη ανησυχία του είναι ότι ο πρόεδρος θα «προσπαθήσει να κλέψει αυτές τις εκλογές».

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Μια πολιτικά “αστεία” φωτογραφία, με ένα “ελάχιστο” πολιτικό επιτελείο

Ο «ριζοσπάστης-αριστερός» υποψήφιος, ανέφερε την αβάσιμη σύνδεση του Τράμπ με «σημαδεμένα ψηφοδέλτια(;)», υπονοώντας κάτι περί απάτης ψηφοφόρων.

Ξεχνά βεβαίως, ότι και ο ίδιος (Μπάιντεν), έχει χρησιμοποιήσει αυτή τη μέθοδο ψηφοφορίας.

Πριν από τις εκλογές του 2016, ο Τράμπ ισχυρίστηκε ότι κατά την ψηφοφορία, έγιναν «πράγματα» εναντίον του και ακόμη και αφού νίκησε τη Χίλαρι, ισχυρίστηκε, ότι εκατομμύρια άνθρωποι ψήφισαν παράνομα εναντίον του.

Υπολόγισε ότι αυτή η «ομάδα-ανθρώπων»  αποτελείται από 3 εκατομμύρια ψήφους.

Αυτός ήταν ο αριθμός, με τον οποίο τον «κέρδισε η Χίλαρι» σε γκάλοπ και κάτι «δημοφιλής ψηφοφορίες», σε αντίθεση με το σύστημα των εκλογών,  που καθορίζει το νικητή.

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Με την μάσκα θα “κυβερνήσεις”;

Ο Μπάιντεν, είπε, ότι σκέφτηκε ένα σενάριο, όπου ο Τράμπ ,θα αρνιόταν να παραιτηθεί από την εξουσία, μετά την απώλεια των εκλογών, αλλά είπε ότι είναι σίγουρος ότι θα επέμβουν κορυφαίες στρατιωτικές προσωπικότητες.

Ο Τράμπ «υπολείπεται» (γελάει ο κόσμος με αυτά τα πολιτικά τερτίπια) του Μπάιντεν, στις περισσότερες δημοσκοπήσεις, με τους ρεπουμπλικάνους να ζητάνε από το CNN, να αποσύρει μια «ψεύτικη» δημοσκόπηση, που βρήκε τον Τράμπ να ακολουθεί τον αμφισβητία του κατά 14%.

Το CNN απάντησε ότι υποστηρίζει τη δημοσκόπησή του.

Όταν ηττηθεί εκλογικά ο Μπάιντεν, τότε να δούμε τις «δημοσκοπήσεις» σας, συν ότι θα τον «κυνηγά» κάθε καμπαλιστής.

Ο Αντώνης Παπαϊωάννου είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και Aρχισυντάκτης της εφημερίδος ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Επιμελείται και παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή (Δευτέρα-Παρασκευή), στις 21:00, μέσα από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Email επικοινωνίας nynkaiaei2013@gmail.com