Το φθινόπωρο είναι εδώ! Η φύση στην μαγευτική Μακεδονία ντύνεται με τα ωραιότερα χρώματά της. Μακρυά από τους έντονους ρυθμούς της πόλης ένας μοναδικός τόπος πλούσιας φυσικής ομορφιάς προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες αναζωογόνησης στους μαγεμένους επισκέπτες: Τα Λουτρά Πόζαρ, έξω από την πόλη της Αριδαίας έχουν αναδειχθεί σε αγαπημένο προορισμό για επισκέπτες τους σαββατοκύριακου και ονειροπόλους ταξιδευτές. Εκεί, και το ξενοδοχείο “Αγάπη”: Ένα οικείο στολίδι για τους πολλούς πιστούς επισκέπτες του.

agapi hotel 5

Tο Λουτράκι Αριδαίας (Λουτρά Πόζαρ), είναι αλλιώς γνωστ΄για τους επισκέπτες που το αγαπούν και ως “Μικρή Ελβετία”. Ένας τόπος μαγικός, που συνδυάζει την άγρια ομορφιά του βουνού και την γαλήνη του νερού. Προσφέρει την ηρεμία της φύσης αλλά και την ένταση των χειμερινών σπορ και τις υδάτινης αναζωογόνησης: Ένα φυσικό σπα στους πρόποδες του βουνού.

agapi hotel 6

Η θέα που προσφέρει το AGAPI Luxury Hotel, ακριβώς δίπλα στα Λουτρά Πόζαρ κόβει την ανάσα! Στο μυαλό του επισκέπτη, χαράζει εικόνες μαγικές. Χρόνια τώρα, το προτιμούν για την εμβληματική του, διεθνούς κλάσης φιλοξενία, την προσοχή στην λεπτομέρεια και την φροντίδα για τους καλεσμένους του.

Κάντε ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα. Χαρείτε την μαγευτική φύση της Μακεδονίας! Επισκεφτείτε το AGAPI Luxury Hotel!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε: www.agapiluxuryhotel.gr


Πληροφορίες για τo Λουτράκι Αριδαίας

Τα θερμά λουτρά Πόζαρ Λουτρακίου απλώνονται στους πρόποδες του όρους Βόρρας (Καιμακτσαλάν) . Η λουτρόπολη είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37°C αναβλύζουν σε υψόμετρο 360 -390 μ.και δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Επισκέπτες απολαμβάνουν τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών νερών (θεραπευτικών – χαλαρωτικών) και τα πανέμορφα βουνά με τις σπηλιές.

Οι θεραπευτικές ιδιότητες του νερού συνιστώνται για παθήσεις του κυκλοφορικού και του αναπνευστικού συστήματος, ρευματοπάθειες, γυναικολογικές και δερματικές παθήσεις, παθήσεις ήπατος, νεφρών, χολής, πεπτικού και ουροποιητικού συστήματος.

 

Originally posted 2018-09-17 22:15:09.

Written by

Βασιλική ΤΣΙΩΝΗ-ΝΑΣΙΟΥΛΑ

Η Βασιλική ΤΣΙΩΝΗ-ΝΑΣΙΟΥΛΑ είναι Υπεύθυνη Ύλης στην Εφημερίδα ΑΡΙΣΤΕΙΑ. Είναι απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Northampton και Γραμματέας του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας.