Μη υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας από μέρους του κοινού, σε ανοικτούς χώρους, καταστήματα, Εκκλησίες, σχολεία, πανεπιστήμια, φροντιστήρια, γραφεία, σε εξωτερικούς χώρους καταστημάτων εστίασης, καθώς και σε κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής.

Επί μακρό διάστημα, μέσα μαζικής ενημέρωσης κοντά στην κυβέρνηση διέδιδαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ανακρίβειες για την υποχρέωση της χρήσης μάσκας από το κοινό και τόνιζαν τρομοκρατικά την δαμόκλειο σπάθη του προστίμου των 150 ευρώ στους άνεργους, καταταλαιπωρημένους και φτωχούς Έλληνες που κάνουν το λάθος να τα εμπιστευθούν.

20200502

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη επέλεξε να βάλει τα τηλεοπτικά κανάλια και τους ενημερωτικούς ιστοτόπους που εξαρτώνται πολιτικά από αυτήν να κάνουν την βρώμικη δουλειά: κατατρομοκρατούν τον κόσμο με ανακρίβειες και δημιουργούν ψευδείς, πλήρως αντιεπιστημονικές εντυπώσεις.

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, είναι Ανεξάρτητη Αρχή. Ο Ιατρικός Σύλλογος της Ελλάδος είναι ένα συλλογικό επιστημονικό σώμα. Προκαλεί απορία η αλαλία τους και η απραγία τους όλο αυτό το διάστημα, που τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μεταφράζουν την κυβερνητική ενημέρωση με όρους τρομοκρατίας, ψευδολογίας, κορονοϊοφοβίας, εμβολιομανίας και ρουφιανομανίας και διαστρέβλωσης της εμπειρικής και επιστημονικής αλήθειας για τον Νέο Κορονοϊό 2019.

20200204_IOANNIS NASIOULAS.jpg
Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Είναι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης

Αγορά Βιβλίου: Θέματα Κοινωνικής Οικονομίας – Από την κοινωνική επιχειρηματικότητα, στις κοινωνικές επενδύσεις και την κοινωνική τραπεζική (Δωρεάν Αποστολή)

Θέματα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ – Από την κοινωνική επιχειρηματικότητα, στις κοινωνικές επενδύσεις και στην κοινωνική τραπεζική. Συλλογικός Τόμος. Επιμέλεια: Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ. Πρόλογος: Γεώργιος ΝΤΑΣΗΣ, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής. Γράφουν: Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ, Γεώργιος ΝΤΑΣΗΣ, Alain COHEUR, Denis STOKKINK, Kurt BERLO, Oliver WAGNER, Daniel SCHAFER, Ευγενία ΠΕΤΡΙΔΟΥ, Παναγιώτης ΜΠΑΜΙΔΗΣ, Μιχαήλ ΦΕΦΕΣ, Κωνσταντίνος ΓΕΩΡΜΑΣ, Βικτώρια ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ, Μιχαήλ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ, ​Βασίλειος ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ, Απόστολος ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, π. Αλέξανδρος ΣΑΛΜΑΣ, ​Ναούμ ΜΥΛΩΝΑΣ. ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, 2016. ISBN:978-618-80232-3-9​. Σελίδες: 311.

€24.38

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης και ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Πατριωτικής Ένωσης υπό τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου.