Μου απαγορεύτηκε η ισότιμη συμμετοχή στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο γαλάζιος Γιώργος Παπανδρέου της Νέας Εποχής, θέλει να γνωρίζει αν εμβολιάστηκα με τα πειραματικά σκευάσματα που προωθεί, ώστε να με γράψει στους υπάκουους της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Τον αγνοώ επιδεικτικά.

Αν είμαι υγιής, το χρωστώ στον Θεό, σε συγκυρίες έξω από τον ανθρώπινο έλεγχο και στον τρόπο ζωής μου. Αν είμαι ελεύθερος, το οφείλω στο θάρρος μου να αντιστέκομαι σε κάθε ανώμαλο βιαστή της ανθρώπινης αξιοπρέπειάς μου – ντόπιο ή ξενοφερμένο. Αν είμαι ενεργός στα κοινά, το οφείλω στην πατρίδα που με μεγάλωσε, στην οικογένεια και στους συνανθρώπους μου – όχι στην άδεια κάθε πολιτικού ερπετού.

Εμείς, οι ελεύθεροι άνθρωποι, θα είμαστε πάντα εδώ, όταν τα φρικιά και οι υπηρέτες τους θα έχουν χαθεί για πάντα στο σκοτάδι που τους περιμένει

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.