
“Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αναξιόπιστος”: αυτός ήταν ο κωδικός που δόθηκε δημοσίως από τον απερχόμενο πρωθυπουργό κύριο Κώστα Καραμανλή ως συμβουλή στον καινούριο τότε πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κύριο Αντώνη Σαμαρά. Είχαν προηγηθεί επίσημες και λεπτομερειακές ενημερώσεις για την ελληνική οικονομία και τις επιθέσεις που δεχόταν προς όλους τους πολιτικούς αρχηγούς από τον ίδιο τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. Βγαίνοντας από την ενημέρωση, η τότε Γενική Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, κυρία Αλέκα Παπαρήγα είπε στις κάμερες το χαρακτηριστικό: ” Ο άνθρωπος έχει όλα τα δίκια το κόσμου”. Ο κύριος Γιώργος Παπανδρέου δεν είχε την ίδια άποψη για τον κύριο Καραμανλή. Οι ψηφοφόροι που τον έφεραν στην εξουσία για να πάρουν μερίδιο από τα λεφτά που υπάρχουν, πήραν στον τάφο και τους υπόλοιπους Έλληνες.
Μόνον το ΚΚΕ είπε ΟΧΙ στο Μνημόνιο. Όπως και σήμερα, οι ξένοι και οι εντόπιοι καλοθελητές τους ετοίμασαν δημοσκοπήσεις που το έφεραν στο 18%! Δεκαοκτώ τοις εκατό έδιναν και στο ΠΟΤΑΜΙ. Δεκαοκτώ τοις εκατό δίνουν τώρα και στο μακιγιαρισμένο πτώμα του ΠΑΣΟΚ. Είναι το 18% του Μνημονίου: νούμερο-μούφα για να δημιουργηθεί κύμα από τα ορφανά του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι ετοιμάζονται οι επόμενοι συνεργάτες της συμμαχικής κυβέρνησης. Για να υλοποιηθεί το Μνημόνιο. Και να εκβιάζεται ο Πρωθυπουργός.
Οι Έλληνες Κομμουνιστές είναι όντως έμπειροι. Ο λόγος τους είναι συγκροτημένος, καθαρός, πολύ συχνά αντικειμενικός και κρατούν για τον εαυτό τους τον πολιτικό τους προσανατολισμό, όπως έχουν κάθε δικαίωμα. Επιβεβαιώνεται πως οι σύγχρονοι Έλληνες Κομμουνιστές του ΚΚΕ είναι καλοί πατριώτες: δεν φόρεσαν το σακάκι που τους είχε ραφτεί όταν κατέρρεε ο κύριος Γιώργος Παπανδρέου παίρνοντας μαζί του και την μαχαιρωμένη Ελλάδα. Δεν έγιναν το επόμενο δεκανίκι του Μνημονίου.
“Δεν θα πάρουμε” ήταν η απόκριση της κυρίας Παπαρήγα. Το έκανε σαφές σε επί τούτου συνέντευξη στον κύριο Παπαχελά. Το είπε καθαρά και μέσα στην Βουλή.
Μετά, οι ξένοι βρήκαν εύκαιρο τον κύριο Αντώνη Σαμαρά. Και πολυτιμότερο παίκτη της χρονιάς τον κύριο Αλέξη Τσίπρα.
Τι θα είχε γίνει αν όλοι οι πολιτικοί και όλα τα κόμματα έλεγαν ΟΧΙ στο Μνημόνιο του κυρίου Παπανδρέου;
Originally posted 2017-12-05 11:10:43.