Νασιούλας για μακεδονικά προϊόντα: “Εκχωρήσαμε το αποκλειστικό δικαίωμα στους Σκοπιανούς”

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλύπτει τον Αλέξη Τσίπρα. Δεν λέει την αλήθεια στους Έλληνες για το τί υπεγράφη στις Πρέσπες. Μακεδονικά θα καταλήξουν να νοούνται αποκλειστικά τα προϊόντα των Σκοπιανών.

20190728_170453_0000.png

Ως τότε, τα ψεύτικα δάκρυα για την υπογραφή, η αυτοκτονική δειλία τους σεβασμού και της τιμής προς την προδοσία της Μακεδονίας το μόνον που θα επιτυγχάνουν είναι να χάνεται πολύτιμος χρόνος για τα εθνικά ζωτικά μας συμφέροντα.

Με το άρθρο 7, παράγραφος 3 της Συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ, η επικράτεια των Σκοπιανών αναγνωρίζεται ως Μακεδονία. Όχι Βόρεια Μακεδονία. Μακεδονία σκέτο.

Με το ίδιο άρθρο, ο λαός των Σκοπιανών ονομάζεται Μακεδονικός. Όχι Βορειομακεδόνες. Μακεδονικός Λαός σκέτο.

Με το άρθρο 7, παράγραφος 5, η χρήση του όρου “Μακεδονία” και “Μακεδονικός” ορίζεται διακριτή από τα δύο μέρη. Διακριτή σημαίνει “άλλο το δικό σου, άλλο το δικό μου”.

Όσοι αφελώς ή πονηρά υποστηρίζουν πως τα Σκόπια θα περιοριστούν στο να μην χρησιμοποιούν τον επιθετικό προσδιορισμό “Μακεδονικός” για τα προϊόντα που παράγονται στην επικράτειά τους, από τον λαό τους, οδηγούν τους Έλληνες στο αδιέξοδο.

 

Originally posted 2019-09-29 21:36:51.

About Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

administrator
Ο Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη" και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης

One thought on “Νασιούλας για μακεδονικά προϊόντα: “Εκχωρήσαμε το αποκλειστικό δικαίωμα στους Σκοπιανούς”

  1. Νιώθω απελπισμένη μ όλα αυτά Και δυστυχώς δεν αντιδρούμε Τι περιμένουμε; Τον Σωτήρα; μα κι αυτός απορεί με τη στάση μας

Το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: