Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλύπτει τον Αλέξη Τσίπρα. Δεν λέει την αλήθεια στους Έλληνες για το τί υπεγράφη στις Πρέσπες. Μακεδονικά θα καταλήξουν να νοούνται αποκλειστικά τα προϊόντα των Σκοπιανών.

20190728_170453_0000.png

Ως τότε, τα ψεύτικα δάκρυα για την υπογραφή, η αυτοκτονική δειλία τους σεβασμού και της τιμής προς την προδοσία της Μακεδονίας το μόνον που θα επιτυγχάνουν είναι να χάνεται πολύτιμος χρόνος για τα εθνικά ζωτικά μας συμφέροντα.

Με το άρθρο 7, παράγραφος 3 της Συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ, η επικράτεια των Σκοπιανών αναγνωρίζεται ως Μακεδονία. Όχι Βόρεια Μακεδονία. Μακεδονία σκέτο.

Με το ίδιο άρθρο, ο λαός των Σκοπιανών ονομάζεται Μακεδονικός. Όχι Βορειομακεδόνες. Μακεδονικός Λαός σκέτο.

Με το άρθρο 7, παράγραφος 5, η χρήση του όρου “Μακεδονία” και “Μακεδονικός” ορίζεται διακριτή από τα δύο μέρη. Διακριτή σημαίνει “άλλο το δικό σου, άλλο το δικό μου”.

Όσοι αφελώς ή πονηρά υποστηρίζουν πως τα Σκόπια θα περιοριστούν στο να μην χρησιμοποιούν τον επιθετικό προσδιορισμό “Μακεδονικός” για τα προϊόντα που παράγονται στην επικράτειά τους, από τον λαό τους, οδηγούν τους Έλληνες στο αδιέξοδο.

 

Originally posted 2019-09-29 21:36:51.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.