“Επικοινώνησα σήμερα με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δρόσο Τσαβλή. Ζήτησα την διεξαγωγή Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης με θέμα: “Σώστε τα παιδιά”.

Θέλω να συζητήσουμε ως θεσμικοί εκπρόσωποι της πόλεως τις πληροφορίες που έρχονται στην δημοσιότητα από την διερεύνηση της υπόθεσης κακουργηματικής απαγωγής μικρής συμπολίτιδός μας στην Τούμπα, που συγκλονίζει το πανελλήνιο. Θέλω να μας μιλήσουν οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας και του Δικαστικού Σώματος. Θέλω η Θεσσαλονίκη και ο Δήμος της Θεσσαλονίκης να συνειδητοποιήσουν την κατάσταση συναγερμού που επικρατεί στην κοινωνία μας, που βρίσκεται έντρομη μπροστά στο φάσμα της κοινωνικής κατάρρευσης.

Αναμένω πως σύσσωμη η ευαισθητοποιημένη κοινωνία της Θεσσαλονίκης, οι άνθρωποι της Εκκλησίας, της παιδείας και του ακτιβισμού, καθώς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα είναι εκεί”.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη" και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης.