Ο ποδηλατόδρομος της Λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή πρέπει να ξηλωθεί άμεσα. Η χάραξή του ήταν καταστροφική και ο Δήμος Θεσσαλονίκης τον επέβαλε στο πόδι.

Ο ποδηλατόδρομος έφερε οικονομική καταστροφή στα καταστήματα, η πλειονότητα των οποίων πάει για κλείσιμο. Δεν βλέπεις παρά μόνον λίγους ποδηλάτες. Όμως, εξαφανίστηκαν οι επισκέπτες και οι πεζοί στο πεζοδρόμιο. Εκεί απ΄ όπου περνάει το λεωφορείο, έχει τώρα παρκαρισμένα αμάξια και ο συνδυασμός άστοχης χάραξης και στάθμευσης από ανάγκη εγκυμονεί ορατούς κινδύνους για ποδηλάτες, πεζούς και οδηγούς.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, αντί να εργαστεί πειστικά για να σώσει την πόλη από την οικονομική καταστροφή, την πυροβολεί στο κεφάλι. Δεν θα το επιτρέψω.

*Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι επικεφαλής δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη». Είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

*Το άρθρο πρωτοδημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα METROSPORT της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου 2020

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.