Σύμφωνα με πληροφορίες της Ιεράς Μητροπόλεως, την Παρασκευή 19 Απριλίου, οι χιλιαστές η αλλιώς μάρτυρες του ιαχωβα θα κάνουν οργανωμένη εξόρμηση από πόρτα σε πόρτα, αλλά και διάφορες εκδηλώσεις, με σκοπό τον προσηλυτισμό (ενημέρωση/διάδοση του”δόγματος”τους). O οποίος απαγορεύεται από το Σύνταγμα, άρθρο 13 παράγραφος 2.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η παρουσία τους μπροστά από κεντρικά μνημεία και πλατείες είναι οργανωμένη και συστηματική. Επηρεάζοντας την αισθητική των χωρών αυτών. Και ενώ το σύνταγμα παρέχει το δικαίωμα του “συνερχεσθαι” στους Έλληνες πολίτες, θα πρέπει να εξεταστεί το κατά πόσον αυτό χρησιμοποιείται καταχρηστικά. Η χρηματοδότηση τους είναι εξωχωρια και άπλετη, ενώ οι εκδόσεις τους πολύγλωσσες και παραγωμενες στο εξωτερικό.

Σέβομαι την αρχή της ανεξιθρησκείας όπως αυτή περιγράφεται από το σύνταγμα. Δεν είναι όμως δικαίωμα θρησκευτικό το να χτυπούν τις πόρτες και να εξηγούν την κοσμοθεωρία τους. Αυτό είναι προσηλυτισμός.

Η ταυτότητα μας είναι αδιαπραγματευτη. Δεν πωλείται.

Ενημερώστε όσους μπορείτε.

*Ο Πάνος Μαυρομάτης είναι Διδάκτωρ της Διατροφικής Μικροβιολογίας. Έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο του Lincoln και του Abertay Dundee διατροφική πολιτική και νομοθεσία, διατροφική μικροβιολογία και ασφάλεια. Διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Μέση Ανατολή. Διετέλεσε μέλος του Δικαστικού Συστήματος της Σκωτίας για τους ανήλικους παραβάτες και θέματα πρόνοιας. Είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης με την παράταξη του Ιωάννη Νασιούλα «Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη» (www.thessaloniki.plus)

Written by

Παναγιώτης ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ

Ο Πάνος Μαυρομάτης είναι Διδάκτωρ της Διατροφικής Μικροβιολογίας. Έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο του Lincoln και του Abertay Dundee διατροφική πολιτική και νομοθεσία, διατροφική μικροβιολογία και ασφάλεια. Διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Μέση Ανατολή. Διετέλεσε μέλος του Δικαστικού Συστήματος της Σκοτίας για τους ανήλικους παραβάτες και θέματα πρόνοιας.
Είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης με την παράταξη του Ιωάννη Νασιούλα "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη" (www.thessaloniki.plus)