Δεν «άργησαν» καθόλου, να έρθουν τα επεισόδια, από τις ΗΠΑ εις την Ελλάδα.

Οι κομμουνιστές και οι δήθεν «αντιφασίστες», εξάλλου έκτος του κοινού «αρχηγού-χρηματοδότη», έχουν και τα κοινάς αντιλήψεις  και πεποιθήσεις, περί «δημοκρατίας και δικαιωμάτων».

Οπότε επεισόδια σημειώθηκαν (χθες βράδυ) ανάμεσα σε αστυνομικούς και διαδηλωτές που έκαναν πορεία για τη δολοφονία του αφροαμερικανού Φλόιντ.

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Κάποιοι “γραικύλοι”, επίσης «κλαίνε», διότι από τα επεισόδια αμαυρώθηκε η πορεία διαμαρτυρίας, για τη δολοφονία του Φλόιντ, από αστυνομικούς στις ΗΠΑ.

Δεν βλέπουμε το λόγο, που έπρεπε να πραγματοποιηθεί μια τέτοια εκδήλωσις, ενάντια στην «δημοτική αστυνομία» των ΗΠΑ. Είναι «εσωτερικό τους ζήτημα» και να κοιτάξουν να το λύσουν.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων υπέστησαν ζημιές, αρκετά καταστήματα, την ώρα μάλιστα που μέσα σε αυτά υπήρχαν ,πελάτες και θαμώνες.

Για τους εργαζόμενους και τους καταστηματάρχες που υπέστησαν «φθορές», θα κλάψει κανείς;

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Η διαδήλωση ξεκίνησε από το Σύνταγμα, με κατεύθυνση προς την αμερικανική πρεσβεία και κάποια στιγμή μια «ομάδα», άρχισε να πετά μολότοφ και πέτρες προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι αντέδρασαν με χρήση χημικών.

Τα επεισόδια και το σκηνικό της βίας, μεταφέρθηκε στους δρόμους του Κολωνακίου, όπου ομάδα «γνωστών αγνώστων», προκάλεσε ζημιές σε καταστήματα και έσπασε βιτρίνες.

Οπότε αποδόθηκε δικαιοσύνη….! Τα “σπάσαμε” όλα.

Για να «ρίξει» η παλιοπαρέα της παγκοσμιοποίησης των Τράμπ, θα πληρώσουν, οι Έλληνες εργαζόμενοι και οι καταστηματάρχες.

Ο Αντώνης Παπαϊωάννου είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και Aρχισυντάκτης της εφημερίδος ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Επιμελείται και παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή (Δευτέρα-Παρασκευή), στις 21:00, μέσα από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Email επικοινωνίας nynkaiaei2013@gmail.com