Ο Ιωάννης Νασιούλας και οι συνοδοιπόροι του ήταν εκεί: Στην Ειδομένη, ακολουθώντας το ανθρώπινο ποτάμι των εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών και ανέστιων προσφύγων. Οι ξένοι φίλοι και σύμμαχοι των ελλαδικών κυβερνήσεων τους στέρησαν το κράτος, την πατρίδα, την οικογένεια, την ζωή και το μέλλον. Η φύση των πραγμάτων είναι τέτοια που αυτό το κακό δεν θα μείνει χωρίς τιμωρία: το έγκλημα των κολλητών μας θα έρθει και θα σκάσει σαν ανθρώπινη βόμβα μέσα στις γειτονιές μας. Κανείς δεν μπορεί να πει πως δε ήξερε ή πως δεν φταίει.

Ο Ιωάννης Νασιούλας δήλωσε: “Αντιτίθεμαι στις στρατιωτικές ή πολιτικές επεμβάσεις σε κυρίαρχες χώρες. Δεν θεωρώ τα παιχνίδια εξουσίας και πλουτισμού εις βάρος των πιο αδύναμων κρατών “αναγκαία”. Τα καταδικάζω.

Σήμερα, που η επέμβαση των ισχυρών δυνάμεων της Δύσης στην Μέση Ανατολή ξερνάει ξανά φωτιά και θάνατο, το μόνο όπλο των υπεύθυνων πολιτών είναι η φωνή τους. Κάντε την φωνή σας να ακουστεί. Ζητήστε οι λαθρομετανάστες να μεταχθούν πίσω στις πατρίδες τους. Ζητήστε οι πρόσφυγες να διαμοιραστούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με τους περισσότερους να εγκατασταθούν στις χώρες με το μεγαλύτερο κατά κεφαλήν Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν. Ζητήστε να σταματήσει η συμμετοχή της Ελλάδος εμμέσως ή αμέσως στις παρεμβάσεις και επεμβάσεις σε άλλες χώρες. Ζητήστε ανθρωπιά για τους ξένους στην χώρα μας όσο αυτοί είναι εδώ και αποφασιστική αποκατάσταση του φθίνοντος ελληνικού πληθυσμού με την επιστροφή όσων Ελληνίδων και Ελλήνων έφυγαν στα ξένα”.

Δείτε εδώ το φωτογραφικό οδοιπορικό του Ιωάννη Νασιούλα στην Ειδομένη με τον φακό του Χρήστου Οικονομίδη εδώ:

Originally posted 2018-04-16 11:15:38.