Οι “άνθρωποι” των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών θα μπορούν να κατασκοπεύσουν τα μέλη της αντιπολίτευσης της χώρας. Εύλογα αναρωτιέται κάποιος, μόνο της χώρας τους ή και των αποκιών-προτεκτοράτων;

Η είδηση ότι οι γερμανικές υπηρεσίες πληροφοριών έχουν πλέον το νόμιμο πράσινο φως, για να παρακολουθούν τα τηλέφωνα των συντηρητικών μελών της αντιπολίτευσης και να κατασκοπεύουν τις δραστηριότητές τους απέτυχε να «εκτροχιάσει» τις πολιτικές φιλοδοξίες του κόμματος στις τελευταίες εκλογές.

Μιλώντας αποκλειστικά στo RusiaToday, το ανώτερο μέλος της αντιπολίτευσης και ευρωβουλευτής, Μπέκ, παραδέχτηκε ότι ενώ η τελευταία απόφαση ήταν μέρος της «σύγκρουσης» με το κατεστημένο, το κόμμα του είναι αποφασισμένο να ξεπεράσει αυτά τα εμπόδια στην πορεία του.

Για τον Μπέκ, ήταν μόνο θέμα χρόνου πριν το BfV διευρύνει το πεδίο εφαρμογής του. «Είπαν πριν από περίπου δυόμισι χρόνια ότι μας παρακολουθούσαν», είπε.

«Αυτό έγινε αμέσως μετά αφού η γερμανική δεξιά έγινε το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης στο γερμανικό κοινοβούλιο και πήγαμε ψηλά στις δημοσκοπήσεις εκείνη την εποχή. Αλλά τώρα φαίνεται ότι αφού μας «απειλούσαν» συνεχώς, αποφάσισαν τελικά να το κάνουν.

«Μπορούν βασικά να κάνουν ό, τι θέλουν, αν και είναι μια σοβαρή εισβολή στην προσωπική ζωή κάποιου».

Έχουν γίνει ο ιππότης της Αποκάλυψης.

Ο Μπεκ αποκρούει την ταμπέλα της «ακροδεξιάς», επισημαίνοντας, «Εάν διαβάσετε το πρόγραμμα πολιτικής κόμματός μας, τότε θα καταλάβετε ότι είναι σχεδόν σύμφωνο με την κοινή γνώμη στα όσα ζητά εδώ και 20 χρόνια».

«Πρέπει να θυμάστε ότι η Γερμανία ήταν μια μικρή συντηρητική κοινωνία, από πολλές απόψεις, έως ότου μπήκε η Μέρκελ και τη μετέτρεψε σε αυτόν τον πολιτιστικό μαρξιστικό εφιάλτη».