Η Χίλαρι, όταν ρωτήθηκε, για να συγκρίνει τις αναταραχές του 1968 και του 2020, ανέφερε ότι υπάρχουν “πιθανώς περισσότερες διαφορές” από ομοιότητες μεταξύ των δύο «γεγονότων».

“Νομίζω ότι υπάρχουν σίγουρα κάποιες ομοιότητες, αλλά θεωρώ, ότι υπάρχουν πιθανώς περισσότερες διαφορές”, δήλωσε η πρώην υπουργός Εξωτερικών σε τηλεοπτικό της μήνυμα, σε εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε από ανθρωπιστική οργάνωση.

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Η Κλίντον, σημείωσε ότι ταραχές και διαδηλώσεις το 1968, σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια «μιας περιόδου μεγάλης αναταραχής στη χώρα μας», που περιελάμβανε επίσης τις δολοφονίες των Martin Luther King και Robert Kennedy.

«Αυτό οδήγησε στην ψήφιση προεδρικού διατάγματος, του «νόμου και τάξης», που δυστυχώς, δεν ακολούθησε το κράτος δικαίου, ενώ αργότερα, παραπέμφθηκε και παραιτήθηκε από το αξίωμα, ο Νίξον».

Και συνέχισε η Χίλαρυ λέγοντας «υπάρχουν ορισμένες ομοιότητες, αλλά νομίζω ότι η στιγμή που περνάμε τώρα είναι εξαιρετική με την καλύτερη έννοια της λέξης».

Οι παγκοσμιοποιητές διεθνιστές, θεωρούν, απ ότι διαβάζουμε την «στιγμή εξαιρετική», για να επιβάλλουν τα σκοτεινά, άνομα σχέδιά τους.

Η Κλίντον παρατήρησε ότι φέτος είδε μια «έκρηξη σε όλη την Αμερική με επικεφαλής τους νέους, μια πολυφυλετική πολυεθνική συλλογική, άνθρωποι που βγαίνουν να πουν, ότι δεν πρόκειται να το αντιμετωπίσουμε πια, πρέπει να υπάρξουν αλλαγές».

Σωστά, τους «χόρτασαν» δημοκρατία μέσα από πολέμους και βομβαρδισμούς οι κομμουνιστές-δημοκρατικοί των ΗΠΑ, οπότε οι πολυφυλετικοί-πολυεθνικοί άνθρωποι ζητάνε «αλλαγές» (μάλλον οπισθοδρομικές-διεθνιστικές).

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Οι πρόσφατες διαμαρτυρίες, πρόσθεσε, «προκαλούν μια πιο θετική απάντηση από εκλεγμένους ηγέτες, από αρχηγούς της αστυνομίας, σε δημάρχους και κυβερνήτες, προφανώς μέλη των νομοθετικών οργάνων και του Κογκρέσου, για να δουν τι μπορεί να αλλάξει στον νόμο και σε κανονισμούς, που θα προστατεύουν τις μαύρες ζωές».

Και που ήταν όλοι αυτοί οι καλοί και «ανησυχούντες άνθρωποι» τόσα χρόνια;

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών πρόσθεσε, «ελπίζω ότι η ενέργεια και η πολύ θετική ώθηση, των ειρηνικών διαδηλωτών θα βοηθήσουν να επιφέρουν σημαντικές αλλαγές».

Μάθαμε ότι αυτοί που καίνε και λεηλατούν είναι «ειρηνικοί διαδηλωτές και μεταρρυθμιστές». Εντάξει, “ευαισθησίες” είναι αυτές.

Για τέτοιο «χάλι» μιλάμε….

Ο Αντώνης Παπαϊωάννου είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και Aρχισυντάκτης της εφημερίδος ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Επιμελείται και παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή (Δευτέρα-Παρασκευή), στις 21:00, μέσα από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Email επικοινωνίας nynkaiaei2013@gmail.com