Αξιότιμε Κε Πρωθυπουργέ και Κε Υπουργέ

Ξέρω ότι θα με αγνοήσετε. Δεν με πειράζει. Εγώ κάνω το καθήκον μου απέναντι στην συνείδησή μου και την ιστορία και θα δικαιωθώ ακόμα μια φορά.

Σας καταθέτω λοιπόν, για ιστορικούς λόγους, ότι οι μεταλλάξεις των στελεχών (B1.1.7/501Y.V1), (501Y.V2) (B1.1.28/501.V3) του κορονοιού SARS-Cov-2 (Covid-19) στην Αγγλία, Ν. Αφρική και Βραζιλία αντίστοιχα, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ από το εμβόλιο BNT162b2 με την εμπορική ονομασία Comirnaty των Pfizer/BionTech (που είναι «γενετικά τροποποιημένος οργανισμός»), σύμφωνα με την συγκλονιστική μελέτη του Παν/μίου Ροκφέλλερ και Βηθεσδά των ΗΠΑ που δημοσιεύτηκε την 26-01-2021, της οποίας επικφαλής είναι η Κα Θεοδώρα Χατζηιωάννου.

Εδώ η πειραματική αυτή μελέτη:
mRNA vaccine-elicited antibodies to SARS-CoV-2 and circulating variants
https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.01.15.426911v1.full

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.01.15.426911v1 (abstract)

EXTRACTS:

“…However, neutralization by 14 of the 17 most potent mAbs tested was reduced or abolished by either K417N, or E484K, or N501Y mutations. Notably, the same mutations were selected when recombinant vesicular stomatitis virus (rVSV)/SARS-CoV-2 S was cultured in the presence of the vaccine elicited mAbs…”.

“Nevertheless, emergence of these particular variants is consistent with the dominance of the class 1 and 2 antibody response in infected or vaccinated individuals and raises the possibility that they emerged in response to immune selection in individuals with non-sterilizing immunity”.

Αναλυτικά: Τα αντισώματα που βγάζουν οι εμβολιασθέντες με το παραπάνω εμβόλιο, αντί να «σκοτώσουν» τον φυσικό κορονοιό στην περίπτωση που ο εμβολιασθείς μολυνθεί με αυτόν μετά το εμβολιασμό του, τον μεταλλάσουν καθιστώντας τον (τον φυσικό κορονοιό) ανθεκτικό στα αντισώματα αυτά. Μάλιστα, οι προκαλούμενες μεταλλάξεις δεν είναι τυχαίες, αλλά μετατρέπουν τον φυσικό κορονοιό στις προαναφερόμενες μεταλλάξεις που εμφανίστηκαν στην Αγγλία, Ν. Αφρική και Βραζιλία (κι είναι περισσότερο μεταδοτικές και θανατηφόρες από τον ήδη υπάρχοντα).

Γι αυτό βρίσκετε «ορφανά» μεταλλαγμένα στελέχη και στην Ελλάδα και παντού.

Επειδή το θέμα άπτεται της δημόσιας υγείας και της ιστορίας, η επιστολή μου αυτή θα δημοσιευτεί.

Καλώ όλες τις αρμόδιες αρχές στις οποίες κοινοποιείται η παρούσα να λάβουν τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της παγκόσμιας υγείας.


Επιστολή του Δρ. Δημητρίου Αντωνίου PhD, FRCS, Χειρουργού, προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος Κυριάκο Μητσοτάκη, 29 Ιανουαρίου 2021

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!