Οι τουρκικές προκλήσεις δεν έχουν τέλος.

Έτσι λοιπόν η «φίλη», «σύμμαχος» και γείτονα χώρα παρουσίασε μια εταίρα και καινούργια εκδοχή, εις το πώς «οραματίζεται» και αντιλαμβάνεται τις θαλάσσιες ζώνες του Αιγαίου, αλλά και της ανατολικής Μεσογείου.

Με της ΗΠΑ, να βρίσκονται σε προεκλογική περίοδο, «βουτηγμένες» στο κοινωνικό-πολιτικό χάος, που προκαλούν οι διεθνιστικές αντιδράσεις, μιας μερίδας ανθρώπων και την φραγκική (διαλυμένη) Ε.Ε, να «κλείνει το μάτι», εις τους ισλαμιστάς, ο «σύντροφος» και «ταξικός αδερφός», Ρετζέπ Ταγίπ, αποθρασύνεται πλήρως και καθημερινώς.

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Δύο νέους χάρτες, με τις τουρκικές διεκδικήσεις, σε βάρος των εθνικών κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, ανήρτησε ο διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών, της θεοκρατικής χώρας, στα κοινωνικά δίκτυα.

Την ανάρτηση του ισλαμιστή «διευθυντού», αναδημοσίευσε στη σελίδα του, στα κοινωνικά δίκτυα και το υπουργείο εξωτερικών της γειτονικής χώρας.

Σύμφωνα με τις «θέσεις», αυτού του προσώπου, οι χάρτες αποτυπώνουν την οθωμανική υφαλοκρηπίδα, βάσει των συντεταγμένων, που έχει καταθέσει η χώρα τους, στον ΟΗΕ.

Για μια ακόμη φορά αδρανήσαμε και οι καλοί μας “φίλοι” το εκμεταλλεύτηκαν και νομιμοποίησαν την παρανομία τους.
Βεβαίως μας είπαν(κάποιοι και κάποιες), ότι το πρόβλημα δεν είναι ελληνοτουρκικό, αλλά ευρωτουρκικό.

Οπότε όταν συνέλθει το συμβούλιο των φράγκων υπουργών, θα αποφασίσει για το μέλλον της υφαλοκρηπίδος(αν βρει και χρόνο βέβαια, μην τους φορτώνουμε και προβλήματα).

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Τουτέστιν δεν ανησυχούμε, διότι αν ο «σύμμαχος και φίλος», Ρετζέπ Ταγίπ, τα «θαλασσώσει» στα νερά της Μεσογείου, θα σπεύσουν ταχέως, επίλεκτες ειδικές στρατιωτικές μονάδες, από την Γερμανία, Τσεχία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, κλπ καθώς και αλεξιπτωτιστές από Πορτογαλία, Ουγγαρία.

Παρατηρούμε επίσης, ότι η τουρκική «υφαλοκρηπίδα», περιλαμβάνει τις περιοχές όπου ο οργανισμός πετρελαίου (των γειτόνων), έχει ζητήσει «άδεια», από τις τουρκικές αρχές, για να προχωρήσει σε γεωτρήσεις.

Στον συγκεκριμένο χάρτη, φαίνονται τα «οικόπεδα» κοντά στην Ρόδο, ενώ σε κάθε περίπτωση η Ελλάδα μοιάζει εθνικά ακρωτηριασμένη.

Για Κυπριακή Δημοκρατία, δεν «μιλάμε», απλά αυτή δεν υπάρχει, όπως και το Καστελόριζο.

Ο Αντώνης Παπαϊωάννου είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και Aρχισυντάκτης της εφημερίδος ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Επιμελείται και παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή (Δευτέρα-Παρασκευή), στις 21:00, μέσα από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Email επικοινωνίας nynkaiaei2013@gmail.com