Στις αρχαιοελληνικές καλένδες παρέπεμψε πάλι η «γερμανοκρατούμενη ένωση» τις δήθεν κυρώσεις προς το ισλαμικό καθεστώς.

Η φραγκική ηγεσία (της Ε.Ε) με κάτι θεατρικές δηλώσεις, κάνει θυσίες και σπονδές στη δημοκρατία και καταδικάζει την διεξαγωγή και το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στη Λευκορωσία, χύνοντας τα φραγκικά κροκοδείλια δάκρυα, για τον καημένο λαό της χώρας, που αδικήθηκε.

Ενώ την ίδια στιγμή σφυρίζει αδιάφορα για τον πελάτη της Ρετζέπ Ταγίπ , ο οποίος έχει φυλακίσει δεκάδες χιλιάδες πολιτικούς του αντιπάλους στην Τουρκία, (όπως και τον Ντεμιρτάς κοινοβουλευτικό ηγέτη των Κούρδων), προκειμένου να επιβληθεί πολιτικά.

Στις Αυγούστου, το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της  φραγκικής Ε.Ε, αρνήθηκε να δεχθεί την ελληνική πρόταση για επιβολή κυρώσεων κατά της Τουρκίας, λόγω των παράνομων σεισμικών ερευνών του Ορούτς Ρέις στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει πραγματοποιήθηκε χτες (19/8/20), έκτακτο συμβούλιο, προκειμένου οι ηγέτες της γερμανικής ένωσης, να επιβάλουν κυρώσεις στη Λευκορωσία για τις πρόσφατες προεδρικές εκλογές και τα όσα επακολούθησαν.

Δηλαδή τέτοια υποκρισία, τέτοιο θέατρο, που και οι αρχαίοι τραγικοί θα θαύμαζαν το σενάριο και το «κλάμα» τους.

Η φραγκία, καλό θα ήταν να μην ανακατεύεται σε «ξένα εσωτερικά ζητήματα».

Ο λαός της Λευκορωσίας θα πρέπει μόνος του να επιλύσει τα πολιτικά του προβλήματα, χωρίς καμία ξένη παρέμβαση, στα εσωτερικά της χώρας και να επικεντρωθεί στις αναγκαίες πολιτικές και οικονομικές μεταρρυθμίσεις, με επίκεντρο το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Να γίνει αναθεώρηση του Συντάγματος της χώρας και διεξαγωγή δημοψηφίσματος, όπου οι πολίτες της Λευκορωσίας, θα αποφασίσουν δημοκρατικά, τόσο για το μέλλον της πατρίδας τους όσο και για την μελλοντική τους πολιτική ηγεσία.

Οι φράγκοι της γερμανοκρατούμενης ένωσης να ασχοληθούν καλύτερα με το πώς θα σώσουν τον ετοιμόρροπο ισλαμιστή φίλο τους.

Επειδή το ξεχάσαμε .….με την Ελλάδα θα ασχοληθούμε τέλη Σεπτεμβρίου (και αν προλάβουμε), μόλις ο πελάτης Ρετζέπ Ταγίπ, έχει δημιουργήσει τετελεσμένα και έχει γκριζάρει τα πάντα.

Οι αίληνες συνεχίζουν (ακόμα) να πιστεύουν ότι τα ελληνοτουρκικά προβλήματα, είναι ευρωτουρκικά;;

Ο Αντώνης Παπαϊωάννου είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και Aρχισυντάκτης της εφημερίδος ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Επιμελείται και παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή (Δευτέρα-Παρασκευή), στις 21:00, μέσα από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Email επικοινωνίας nynkaiaei2013@gmail.com