Μεγάλη Παρασκευή βρήκε η Microsoft για να αναρτήσει το αηδιαστικό βίντεο με πρωταγωνίστρια την “ιέρεια του αίματος των παιδιών” Μαρίνα Αμπράμοβιτς. Στο βίντεο, με τίτλο “Η Ζωή”, που προκάλεσε γενική κατακραυγή και κατέβηκε σε λίγες ώρες, η διαλεχτή του Μπιλ Γκέιτς και του Τζωρτζ Σόρος παρουσιάζεται ως φάντασμα με κόκκινη φορεσιά.

Δεκάδες χιλιάδες αρνητικά σχόλια στο YouTube της εταιρείας του Μπιλ Γκειτς ήταν αρκετά για να εξαφανιστεί το βίντεο της “μάγισσας του Ρότσιλντ”.

Abramovic-Rothschild-Satan
Ο πίνακας του Σατανά έγινε ευρύτερα γνωστός από την φωτογραφία εμπρός του που έβγαλε η “ιέρεια του αίματος” Μαρίνα Αμπράμοβιτς και ο τρισεκατομμυριούχος Γιάκομπ Ρότσιλντ. Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς είναι η πρωταγωνίστρια διαφημιστικών της εταιρείας που ίδρυσε ο Μπιλ Γκέιτς, Microsoft. Αναφέρθηκε πως διοργανώνει συχνά βραδιές “Spirit Cooking” (Πνευματικής Μαγειρικής ή Μαγειρικής των Πνευμάτων), με επιφανείς προσκεκλημένους, όπως οι προσωπάρχες του Ομπάμα και των Κλίντον, αδελφοί Ποντέστα.

Με άρθρο τους στις 21 Απριλίου 2020, οι New York Times, ιδιοκτησίας Τζωρτζ Σόρος, ανέλαβαν να ξεπλύνουν την “μαγείρισσα του αίματος” που βάλθηκε να μας δείξει τί εννοεί όταν λέει “Μαγειρική Πνευμάτων” (Spirit Cooking).

marina abramovic (3)
Η κοιλιά της Μαρίνα Αμπράμοβιτς

Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς λατρεύει το αίμα. Είναι 70 ετών αλλά δείχνει 45. Ίσως αυτό να οφείλεται στις διατροφικές της συνήθειες. Αυτά που τρώμε και αυτά που πίνουμε μας καθορίζουν.

marina abramovic (1)

Το 2016, διαρροή στα WikiLeaks, δημοσιοποίησε e-mails από τον λογαριασμό του Τζων Ποντέστα, επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον. Σε ένα από αυτά, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς τον προσκαλεί το βράδυ στο σπίτι της για να κάνουν “Μαγειρική Πνευμάτων” (Spirit Cooking).

Να ένας πίνακας της Biljana Djurdjevic από το σπίτι του Τόνυ Ποντέστα, δεξιού χεριού της Χίλαρι:

tony podesta molest kill kids (3)
marina abramovic (2)

Ήταν η εποχή που οι ΗΠΑ συνταράσσονταν από καταγγελίες, όπως αυτή του Mel Gibson, για την ύπαρξη ενός εκτεταμένου δικτύου μεγαλοσχήμων που βασάνιζαν παιδιά για το αίμα τους στο πλαίσιο σατανιστικών τελετών.

merlin_171754092_ed390180-ccd7-483b-a980-b725d8d022e3-jumbo
“Balkan Baroque”, ένα έργο που έκανε η κα Abramovic στην Μπιενάλε της Βενετίας του 1997, όπου κέρδισε το Χρυσό Λιοντάρι για Καλλιτέχνη

Η Μαρίνα λέει στους New York Times πως δεν είναι σατανίστρια. Πως δεν πίνει αίμα παιδιών και δεν τσιτώνει με αδρενοχρώμιο. Οι καλλιτεχνικές της επιλογές έχουν όμως μια συνέπεια και μια συνάφεια που δύσκολα μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Αποστολή της, να προσεγγίζει τους καλλιτέχνες της βιομηχανίας τους θεάματος και να διαμορφώνει την συνείδησή τους. Αυτό είναι κάτι που επιθυμούν οι οι μεγαλοπαράγοντες που έχουν στην ιδιοκτησία τους την βιομηχανία του θεάματος, το Χόλυγουντ.

abramovic devil horns
https://www.grecobooks.com/478

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!