Τί κοινό έχει ο σκοτεινός δισεκατομμυριούχος κ. Τζώρτζ Σόρος, η Γερμανίδα Καγκελάριος κα. Άνγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος Πρόεδρος κ. Εμμανουέλ Μακρόν;

Συμφωνούν να κάνουν την “Σύγχρονη Μακεδονία” ένα γιγάντιο στρατόπεδο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών.

Πηγαίνουμε ολοταχώς προς μια αναθεώρηση του Ευρωπαϊκού Κανονισμού του Δουβλίνου. Οι χώρες-μέλη της Ζώνης Σένγκεν, όπως η Ελλάδα και προσεχώς τα Σκόπια, θα αποτελέσουν τον “χώρο” απόθεσης των ταλαιπωρημένων ψυχών, που αναμένεται να συρρεύσουν κατά εκατομμύρια τα επόμενα χρόνια από τα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδος.

Ο “χώρος υγειονομικής απόθεσης” έχει όνομα: οι σύμβουλοι του κ. Τσίπρα, που του έγραψαν τον κατάπτυστο λόγο που έβγαλε στις Πρέσπες, τον ονομάζουν “Ευρωπαϊκό Βαλκανικό Χώρο“.

 

Ο κύριος Τζώρτζ Σόρος, με συγχαρητήριο άρθρο του στους Τάιμς της Νέας Υόρκης, που υμνεί τον κ. Τσίπρα, το ονομάζει “Βαλκανική Οικονομική Ένωση”: «Μια θαρραλέα περιφερειακή πρωτοβουλία για την δημιουργία μιας Βαλκανικής Οικονομικής Ένωσης με πρότυπο τους νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Και συνεχίζει ο σκοτεινός υποστηρικτής των κ. Γιώργου Παπανδρέου, Αλέξη Τσίπρα και Γιάννη Μπουτάρη: «Ακόμα και μια άτυπη ένωση θα δημιουργούσε χειροπιαστά οφέλη στους εκτιμώμενα 18 εκατομμύρια κατοίκους της περιοχής, καθώς και για την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες και θα διευκόλυνε την ενσωμάτωση των κρατών μελών στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

«Η ένωση δεν είναι επιβολή. Είναι επιλογή». Γράφει παρακάτω ο κ. Σόρος. «Τώρα (οι χώρες των δυτικών Βαλκανίων» πρέπει να συνεχίσουν και να δημιουργήσουν μια ενιαία αγορά»

Κάνει μεγάλη εντύπωση η διατύπωσή του σχετικά με την «επιλογή (της Ευρωπαϊκής Ένωσης) να μην δεχθεί κάθε κράτος ξεχωριστά, αλλά να τα δεχθεί ως μονάδα που θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευθυγραμισμένη με τους Ευρωπαϊκούς νόμους και τα πρότυπα σε σχέση με μερικά υφιστάμενα μέλη της. Αυτή η ένωση θα βοηθούσε να αποφευχθούν περιφερειακές εχθρότητες».

«Η επίλυση της διαφοράς της Μακεδονίας με την Ελλάδα παρουσιάζεται ως μια ιστορική ευκαιρία», μας λέει ο κ. Σόρος. «Μαζί η Ευρώπη (περιλαμβανομένης της Βρετανίας) και οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ανάγκη να καταστούν ενθουσιώδεις υποστηρικτές αυτής της οικονομικής ένωσης στα Βαλκάνια. Αυτή η ένωση δεν θα ήταν η ανασύσταση της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Θα ήταν μια χαλαρή ένωση κρατών ενωμένων από το διεθνές εμπόριο και την μετακίνηση των ανθρώπων και αγαθών, σύμφωνα με τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην αρχική της περίοδο».

Αρχική περίοδος σημαίνει πριν την Ζώνη Σένγκεν…

Ο καθείς και τα όπλα του

Οι Γερμανοί έχουν τεχνογνωσία στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι Γάλλοι στην πολιτική διπροσωπία και ο κύριος Σόρος έχει τα λεφτά που αγοράζουν σχεδόν τους πάντες – τα δικά του και του συστήματος που χρηματοδοτεί τους Δημοκρατικούς στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Η κυρία Μέρκελ κοντεύει να χάσει την καρέκλα που με κόπο μόλις κέρδισε. Ο Πρόεδρος της Γερμανικής Δημοκρατίας και οι πολιτικοί της εταίροι της έχουν δώσει μερικές εβδομάδες καιρό να μαζέψει τη χαζομάρα που έκανε και ψευτο-άνοιξε τα σύνορα της Γερμανίας. Η εντολή είναι απλή:

“Τώρα που στην Ελλάδα έχεις τον Τσίπρα και που πρέπει να κανονίσεις το 4ο χρηματοδοτικό πακέτο διάσωσης, κοίταξε να τελειώνουμε με τις λαθρομεταναστευτικές ροές. Όλοι να μαντρωθούν στα Βαλκάνια. Όποιος θέλει άσυλο, να κάτσει εκεί που μπήκε, δηλαδή στην Ελλάδα και να περιμένει 6 χρόνια να του έρθει απάντηση”.

Αυτό και έγινε. 20 Ιουνίου 2018, στον πύργο Μέτζεγκερ, Μέρκελ και Μακρόν βρεθήκαν, τα είπαν και τα συμφώνησαν. Ο (πολιτικά) ανισόρροπος νέος Γάλλος Πρόεδρος το είπε καθαρά: “Τώρα επιδιώκουμε μια διακυβερνητική συμφωνία” για την παραμονή και επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών και των αιτούντων άσυλο στην χώρα εισόδου.

Δηλαδή στην Ελλάδα. Γιατί οι Ιταλοί και οι νέοι τους πολιτικοί ηγέτες γνωρίζουν τα κόλπα των Γερμανο-Γάλλων και άρχισαν να τσινάνε σε στεριά, θάλασσα και αέρα. “Αν θέλετε να μπείτε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, να πάτε από την Ελλάδα”!

Η Νέα Εποχή

Ο κύριος Τσίπρας μίλησε με μια γνώριμη μασωνική έκφραση. Μας είπε για την “Νέα Εποχή“.

Στην Νέα Εποχή (New Age), η Ελλάδα από χώρα γίνεται χώρος εισόδου. Η Μακεδονία γίνεται περιφέρεια με το ίδιο όνομα που έχει η χώρα στα βόρειά της. Ελλάδα και Σκόπια ενώνονται εις σάρκαν μίαν: οι λαοί μας θα τραγουδούν αγκαλιασμένοι χαρούμενα τραγούδια.-

 

Originally posted 2018-06-21 10:16:47.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.