Η πολιτική ένταση στις σχέσεις μεταξύ Ουγγαρίας, Πολωνίας, με την Ε.Ε συνεχίζεται, με φόντο την «ολική παράδοση» των κοινωνιών στην Νέα Τάξη.

Δεν μπορεί να θεωρείται «φοβικό» για την Ουγγαρία και την Πολωνία, το να θέλουν να αναγνωρίζουν μόνο άνδρες και γυναίκες και να διατηρούν τον παραδοσιακό, συντηρητικό τρόπο ζωής τους.

Πόσα φύλα υπάρχουν;

Αλλά αυτό τους οδηγεί σε μια σύγκρουση με τους προτεινόμενους από την ΕΕ νέους νόμους LGBTIQ.

Αυτό σημαίνει, ότι εάν μια κυβέρνηση, υποστηρίζει την άποψη, ότι υπάρχουν μόνο δύο φύλα – άνδρας και γυναίκα – θα κατηγορηθεί ότι παραβιάζει τις «αξίες» της ΕΕ και κινδυνεύει να αντιμετωπίσει σοβαρές οικονομικές κυρώσεις!

Η στρατηγική της Ευρώπης

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, παρουσίασε πρόσφατα την «πρώτη στρατηγική της Ε.Ε για ισότητα λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων, trans, (LGBTIQ)», δεν ενδιαφέρεται απλώς να υπερασπιστεί τους ανθρώπους από διακρίσεις.

Ποιοι είναι οι στόχοι και που οδηγούν

Στόχος της είναι να θεσπίσει έναν νόμο που θα έχει ως στόχο την προστασία των δικαιωμάτων των οικογενειών, του «ουράνιου τόξου», έτσι ώστε η υιοθεσία τέκνου/ων και ο «γάμος» μεταξύ του ιδίου φύλου να αναγνωρίζονται σε ολόκληρη την ένωση.

Μέσω της νομοθεσίας για αυτά τα θέματα, μπορεί να ισχυριστεί ότι οποιοσδήποτε και οποιαδήποτε κυβέρνηση, που αρνείται να ενεργήσει σύμφωνα με τον νεοσυσταθέντα νόμο, απορρίπτει το κράτος δικαίου.

Και κάθε έθνος που απορρίπτει τον ορισμό για το κράτος δικαίου χαρακτηρίζεται αυτόματα ως ένα αντιδημοκρατικό κράτος παρία που δεν συμμερίζεται τις αξίες της ΕΕ.